Σασμός: Μαθιός και Βασιλική μετά από καιρό θα ακούσουν ένα χαρμόσυνο νέο

Σασμός: Μαθιός και Βασιλική μετά από καιρό θα ακούσουν ένα χαρμόσυνο νέοΗ Βασιλικη θα λιποθυμήσει και ο Μαθιός θα θελήσει να την πάει στο νοσοκομείο. Η Βασιλική, όμως, αντιδρά και λίγο αργότερα θα πει στον Μαθιό: «Είμαι μια χαρά, Μαθιό μου. Δεν έπρεπε να σε ανησυχήσει η μάνα σου. Δεν είχα φάει καλά.

Τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Δεν θέλω να με έχεις άγχος». Παρόλα αυτά, ο Μαθιός θα συνεχίσει να ανησυχεί.

Για να τον ηρεμήσει, η Βασιλική θα του υποσχεθεί ότι θα υποβληθεί σε αιματολογικές εξετάσεις μετά από δύο ημέρες. Μόνο που κανείς δεν θα μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα αυτών των εξετάσεων.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Άλλοθι Του Στάθη Η Ιουλία – Θα Ομολογήσει;

Η μικροβιολόγος θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στην Βασιλική λέγοντάς της: «Κυρία Σταματάκη, σας συγχαίρω, είστε έγκυος» και η Βασιλική δεν θα μπορεί να χειριστεί με χαρά αυτά τα νέα. «Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Μόλις έχασα τον γιο μου, τον Νικηφόρο μου».

Η αντίδραση της θα είναι αρνητική, ενώ η κοπέλα, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, που βρίσκεται απέναντι της θα προσπαθήσει να την
παρηγορήσει, λέγοντάς της ότι είναι τυχερή που θα φέρει στον κόσμο ένα ακόμα παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Κυρία Μαργαρίτα δεν έχετε ιδέα ποιος πραγματικά είναι ο γιος σας»

Ο Μαθιός και η Καλλιόπη θα αντιδράσουν με χαρά στα χαρμόσυνα και θα θεωρήσουν ότι το νέο μωρό θα φέρει μια αλλαγή στην οικογένειά τους, η οποία έχει υποφέρει από πολλαπλές πληγές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *