Η Γη της Ελιάς: Το κρυφό πάθος και η καυτή ερωτική βραδιά

 

Η Γη της Ελιάς: Το κρυφό πάθος και η καυτή ερωτική βραδιά

 

Το πάθος φέρνει κοντά Γιώργη και Δήμητρα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», με αποτέλεσμα να περνούν μαζί καυτές ερωτικές βραδιές.Η Γη της Ελιάς: Το κρυφό πάθος και η καυτή ερωτική βραδιά

Ανεξέλεγκτα συναισθήματα

Η Δήμητρα από την πρώτη φορά που πήγε στο τμήμα, προκάλεσε το ενδιαφέρον του Κουράκου, αλλά το διάστημα εκείνο ήταν παντρεμένος με την Ιουλία και δεν του περνούσα καν από το μυαλό να κάνει κάτι.

Αλλά και η Δήμητρα από την πλευρά της γοητεύτηκε από τον Γιώργη όμως δεν θα μπορούσε ποτέ να κάτι με έναν παντρεμένο. Έτσι μετά εκείνη έκανε σχέση με τον Κίμωνα και τα συναισθήματα που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον, θάφτηκαν μέσα τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Αργά ή γρήγορα ο Μαθιός θα πληρώσει το έγκλημά του»

Τόσο ο Γιώργης όσο και η Δήμητρα στη συνέχεια απ’ ότι ξέρουμε πέρασαν δύσκολες στιγμές στην προσωπική τους ζωή.

Ο Γιώργης μετά την αποκάλυψη ότι η Ευτυχία είχε σκοτώσει τον Ανέστη ακύρωσε τον γάμο του μαζί της, ενώ η Δήμητρα από την άλλη, που είχε αποφασίσει να προχωρήσει στη ζωή της με τον Ορέστη, μετά την αποκάλυψη ότι έχει την καρδιά του Κίμωνα σοκάρεται και απομακρύνεται από εκείνον.

Έτσι Κουράκος και Δήμητρα έρχονται σιγά σιγά πιο κοντά και μάλιστα όταν εκείνη πάει να τον βοηθήσει με τη μετακόμιση υπάρχει ανάμεσα τους μια ερωτική έλξη και σύμφωνα με το TV24, το ανεξέλεγκτο πάθος τους τους οδηγεί στο κρεβάτι όπου περνούν μια καυτή βραδιά.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή σώζει την Ελισσάβετ από τον Μανιασμένο Γεράσιμο

Μετά την πρώτη τους συνεύρεση στην αρχή υπάρχει μια αμηχανία όταν βρίσκονται μαζί στη δουλειά, αλλά μετά αποφασίζουν να μιλήσουν ανοιχτά για όσα νιώθουν.

Την ίδια στιγμή ο Κουράκος νιώθει τύψεις για τον Ορέστη που είναι πολύ καλός του φίλος και εκείνος τον προδίδει πηγαίνοντας με τη γυναίκα που αγαπάει.

Η Δήμητρα όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» καταλαβαίνει πως νιώθει ο Γιώργης και για αυτό, καθώς δεν μπορούν να δώσουν τέλος σε αυτό που αισθάνονται, συμφωνούν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *