Η Μάγισσα: Η Μεταξία οργανώνει τη δολοφονία της Κερασίνας

Η Μάγισσα: Η Μεταξία οργανώνει τη δολοφονία της Κερασίνας

Η Μάγισσα: Η Μεταξία οργανώνει τη δολοφονία της Κερασίνας

Η Μεταξία είναι αποφασισμένη να βγάλει από τη ζωή του Τζανή την Κερασίνα και για να μπορέσει να υλοποιήσει τα σατανικά σχέδια που έχει στο μυαλό της θα πρέπει να δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στην αντίζηλο της.

Έτσι, μετά τον γάμο τείνει ψεύτικη χείρα φιλίας στην Κερασίνα και εκείνη δείχνει να την αποδέχεται. Όμως τα πραγματικά της κίνητρα είναι να την βγάλει από τη μέση μια και καλή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Γιαγιά Ειρήνη Μαθαίνει Πως Ο Άγγελος Είναι Εγγονός Της

Και επειδή, δεν μπορεί να την σκοτώσει έτσι απλά θέλοντας να εκδικηθεί και την Θεοφανώ για τις κρυφές συναντήσεις με τον Μάρκο αποφασίζει να μπλέξει τη Θεοφανώ στο φονικό που σχεδιάζει. Αφού καταφέρνει να βρει δηλητήριο στη συνέχεια τώρα ρίχνει στην κανάτα με το νερό που προορίζεται για την Κερασίνα.

Σύμφωνα με το σχέδιο της Μεταξίας και η Κερασίνα θα πεθάνει και η Θεοφανώ που θα κατηγορηθεί για το θάνατο της θα πεθάνει μετά από εντολή του Μιχαήλ που θα θέλει να την τιμωρήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδια 60, 61, 62, 63, 64, 65

Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό TVSiriAL αφού βγαίνουν από τη μέση Κερασίνα και Θεοφανώ, η Μεταξία θα έχει διαθέσιμους και τους δύο άντρες στη ζωή της. Μόνο που τίποτα απ’ όσα οργάνωνε δεν πήγε όπως τα υπολόγιζε και η δηλητηριασμένη κανάτα με νερό θα βρει τον λάθος στόχο, φορώντας καινούργιες συμφορές στον Πύργο των Λασκαρέων.Η Μάγισσα: Η Μεταξία οργανώνει τη δολοφονία της Κερασίνας

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *