Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 52, 53, 54, 55, 56

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 52, 53, 54, 55, 56

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια:52, 53, 54, 55, 56. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA. Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 28/1/23 – 2/2/24.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 52, 53, 54, 55, 56

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 52 στις 28/1/2024
Επεισόδιο 52
Κυριακή

Ο Πέτρος αρνείται την πρόσκληση για τον γάμο της Ειρήνης ενώ ο Ιπποκράτης κάνει όνειρα για τους γαμήλιους εορτασμούς. Ο Μάκης έχει ένα ατύχημα στην δουλειά του.

Η Λίνα το μαθαίνει και ανησυχεί. προσπαθεί να τον πλησιάσει αλλά εκείνος είναι ακόμα ανένδοτος. Η παγίδα που έστησε ο Παντελίδης στην Αλίκη δουλεύει και το διπλό παιχνίδι που του παίζει αποκαλύπτεται.

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 53 στις 29/1/2024
Επεισόδιο 53
Δευτέρα

Ο Ιπποκράτης νιώθει να χάνει την Ειρήνη, καθώς αυτή κάνει ξανά όνειρα για τη Γαλλία. Ο Γιώργης και ο Βασίλης έντρομοι, συνειδητοποιούν το σχέδιο της Στέλλας για το ναύτη που σκότωσε τον άντρα της. Η Λίνα κάνει μία τελευταία προσπάθεια επανασύνδεσης με τον Μάκη ενώ ο Δημήτρης πηγαίνει ακάλεστος στο σπίτι της Μαρίας, με στόχο να ακουστούν όλες οι αλήθειες του παρελθόντος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Κάποιος δεν θέλει την ένωση και θα χυθεί αίμα »

Ο Γιώργης μαθαίνει συντετριμμένος ότι η πληροφορία που του έδωσε η Αλίκη για τον Βασιλείου ήταν λανθασμένη και συνειδητοποιεί πως έπεσα σε παγίδα. Η Στέλλα έχει επιτέλους απέναντι της τον Μάριο.

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 54 στις 30/1/2024
Επεισόδιο 54
Τρίτη

Η Ειρήνη κάνει σχέδια για τα αρώματα και το νέο της εργαστήριο ενώ ο Ιπποκράτης προσπαθεί να την υπονομεύσει. Ο Μάκης πήγαινε στο ραντεβού με τη Λίνα αλλά όχι για το λόγο που ήλπιζε εκείνη. Ο Δημήτρης μαθαίνει την αλήθεια για τον αρραβώνα του Στέφανου και της Λίνας και η έκρηξη είναι αναπόφευκτη.

Ο Βασίλης μπαίνει ανάμεσα στην Στέλλα και στον Μάριο και προσπαθεί να τον σώσει από την μανία της. Η Αλίκη έρχεται αντιμέτωπη με τον Παντελίδη που κρύβει έναν ακόμα άσσο στο μανίκι του. Η Χριστίνα βλέπει τη φωτογραφία του Ιπποκράτη στην εφημερίδα και αναγνωρίζει τον άντρα που είδε έξω από την αυλή.

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 55 στις 31/1/2024
Επεισόδιο 55
Τετάρτη

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης κυνηγάει να σκοτώσει τον Κουράκο

Η Ειρήνη απαρηγόρητη που έχασε το τετράδιο με τις φόρμουλες των αρωμάτων αποφασίζει να εγκαταλείψει για πάντα το όνειρο της. Ο Βασίλης αναλαμβάνει να κουκουλώσει τον τραυματισμό του Μάριου από τη Στέλλα.

Ο Στέφανος προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις στην Θοδώρα αλλά αυτή τον διώχνει οργισμένη, έχοντας μάθει για τον αρραβώνα του με την κόρη του Δημήτρη.

Η Λίνα φεύγει επειγόντως από την Αθήνα και αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον πατέρα της στην Κρήτη. Ο Ιπποκράτης ανακρίνει τον Άγγελο για το παρελθόν του και αφήνει υπόνοιες για τους γονείς του και τα αίτια του τραγικού θανάτου τους.

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 56 στις 01/2/2024
Επεισόδιο 56
Πέμπτη

Ο Άγγελος, υποψιάζεται τον Ιπποκράτη και μοιράζεται τις σκέψεις του με τον Πέτρο ο οποίος φοβάται ότι η Ειρήνη κινδυνεύει. Ο Δημήτρης έχει απολύσει την Θοδώρα και η Λίνα με την Πολυξένη προσπαθούν να τον πείσουν ότι την έχει αδικήσει.

Η αλήθεια για τον αρραβώνα της Λίνας με τον Στέφανο προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στις οικογένειες της Λίνας και του Μάκη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *