Έρωτας Φυγάς: Ιάσωνας και Φάνης είναι αδέρφια

Έρωτας Φυγάς: Ιάσωνας και Φάνης είναι αδέρφια

Ο Φάνης εμφανίστηκε μυστηριωδώς και συστήθηκε ως ανιψιός του Στέφανου και του Μάρκου όμως κανείς δε γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα και τους λόγους που τον έφεραν στη Μεσσήνη. Και μόνο για καλό δεν είναι.

Από τότε που ο Φάνης έκανε την εμφάνισή του στην περιοχή έχει γίνει σύμμαχος του Στέφανου και του Μάρκου, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Πλέον οι τρεις τους αντιμετωπίζουν μαζί όποιον εχθρό επιχειρεί να τους βλάψει.

Γίνεται σχεδόν μέλος της οικογένειας τους και εγκαθίσταται για τα καλά στη Μεσσήνη, παρόλο που συνεχώς αναφέρει ότι είναι περαστικός. Αυτό που κανείς δεν ξέρει είναι ότι ο Φάνης έχει έρθει με έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Κρατούν την γιαγιά Ειρήνη στο σκοτάδι αλλά…

Να κλείσει έναν παλιό λογαριασμό, γεγονός που κανείς δε γνωρίζει. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο συζητάει για τις κινήσεις του και του λέει ακόμα και τα σχέδια του δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Επικοινωνούν μόνο τηλεφωνικά.

Ο Φάνης μισεί θανάσιμα τον Ιάσωνα καθώς τους συνδέει ένα καλά θαμμένο μυστικό που ξέρει μόνο ο ίδιος. Στόχος του είναι να πάρει εκδίκηση από εκείνον γιατί εξαιτίας του έζησε στη σκιά χωρίς οικογένεια. Το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Φάνης θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στο Κιάρι και αυτό γιατί ο Ιάσωνας είναι ο αδερφός του.

Ο Γιώργος Δεμερτζής ήταν και δικός του πατέρας. Ο Φάνης είναι εξώγαμος γιος του, ένα παιδί που ποτέ δεν αναγνώρισε και ας γνώριζε την ύπαρξη του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Οι γονείς της Στέλλας διαλύονται – Διαζύγιο βόμβα

Κι ενώ ο Φάνης μεγάλωσε αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες στη ζωή του καθώς δεν είχε με τη μητέρα του ούτε να φάνε ο Ιάσωνας από την άλλη ως νόμιμος γιος και διάδοχος του στο Κιάρι, τα έχει όλα.

Ο Φάνης νιώθει κατάφωρα αδικημένος γι’ αυτό και αφού δεν μπορεί να βλάψει τον πατέρα του που έχει πεθάνει εδώ και χρόνια όταν εκείνος ήταν ακόμα παιδί, στόχος του είναι ο κληρονόμος του. Ο Φάνης έρχεται στο Κιάρι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τον εκδικηθεί καταστρέφοντας τον.

Έρωτας Φυγάς: Ιάσωνας και Φάνης είναι αδέρφια

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *