Η Μάγισσα: Επιχειρούν να τον σκοτώσουν με δηλητηριασμένο νερό

 

Η Μάγισσα: Επιχειρούν να τον σκοτώσουν με δηλητηριασμένο νερό

Μια νέα απόπειρα δολοφονίας θα σοκάρει τους τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, η οποία όμως θα καταλήξει σε λάθος στόχο.Η Μάγισσα: Επιχειρούν να τον σκοτώσουν με δηλητηριασμένο νερό

 

Ειδικότερα, όπως διαβάζουμε στο Mytv, θα δούμε αρχικά μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στον Αύγουστο του 1816, όταν οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες βρίσκονται σε πόλεμο μιας και σκοτώνονται πολλοί άντρες και των δύο οικογενειών.

 

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Κάποιος δεν θέλει την ένωση και θα χυθεί αίμα »

Τότε λοιπόν η Γερακίνα έχει την ιδέα να παντρευτεί ο γιος του Μιχαήλ, Μάρκος, την κόρη τους, Μεταξία και έτσι σταματά ο πόλεμος μεταξύ τους. Όμως, αρχίσει και δημιουργείται ένας παράνομος έρωτας, αυτός του Τζανή και της Μεταξίας, κάτι που μαθαίνουν και οι υπόλοιποι, φέρνοντας έτσι νέα προβλήματα.

Για αυτό, στο σήμερα, ο Τζάνης παντρεύεται με την Κερασίνα, πληγώνοντας θανάσιμα την Μεταξία. Βέβαια, το κλίμα της ευτυχίας και του γάμου δε θα κρατήσει για πολύ στην Μάγισσα μιας και θα σημειωθεί μια νέα απόπειρα δολοφονίας στον πύργο.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Μυρσίνη τα χάνει όλα – Ζει στην απόλυτη φτώχια και μόνη της!

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό, μια κανάτα με δηλητηριασμένο νερό θα βρει τον λάθος στόχο, φέρνοντας καινούργιες συμφορές και ο Μιχαήλ, όταν αντιλαμβάνεται ότι θα μπορούσε να το πει εκείνος, τους κοιτά όλους καχύποπτα μιας και καταλαβαίνει πως ο εχθρός βρίσκεται ακόμα ανάμεσά τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *