Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω σκοτώνει τον Σωτήρη

 

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω σκοτώνει τον Σωτήρη

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς», καθώς η Χάιδω για να σώσει τον Φίλιππο, σκοτώνει τον Σωτήρη.

Η Χάιδω κρατείται στη φυλακή

Ο Μιλτιάδης ενημερώνει τη Χάιδω για την πραγματική ταυτότητα εκείνου και του Σωτήρη. Της λέει δηλαδή ότι είναι αδέλφια του Στέλιου Βαφέα που σκότωσε εκείνη για να δικαιώσει τη μνήμη της κόρης της και ότι σκοπός του Σωτήρη είναι να σκοτώσει τον Φίλιππο.

Η Χάιδω στο άκουσμα όλων αυτών, τρελαίνεται και γεμάτη αγωνία τρέχει για να προλάβει το κακό. Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό My TV, όταν φτάνει στο σημείο που είναι ο Φίλιππος, το παιδί της έχει ήδη πυροβοληθεί και ο Σωτήρης ετοιμάζεται να του δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Η Χάιδω τότε όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», δρα άμεσα και πυροβολεί τον Σωτήρη με την καραμπίνα της.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Βρώτσος κυνηγά να σκοτώσει την Θεοφανώ

Ο Φίλιππος μεταφέρεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ η Χάιδω συλλαμβάνεται και ο Μιλτιάδης ανακρίνεται από τον Κουράκο καλύπτοντας την για να μην καταλήξει για πάντα στη φυλακή.

Εντωμεταξύ τα νέα μαθαίνονται και ο Λυκούργος τρέχει κοντά στη Χάιδω έχοντας όμως κάποιες αμφιβολίες απέναντι της, πιστεύοντας ότι κάτι του έχει κρύψει. Σε ερώτησή του γιατί ο Σωτήρης ήθελε γδικιωμό, εκείνη αποφεύγει να του πει το μυστικό της αλλά στο τέλος του λέει όλη την αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο μαφιόζος Δημοσθένης εμφανίζεται στη Μάνη

Όταν ο Λυκούργος μαθαίνει ότι γυναίκα του έχει γίνει φόνισσα άλλες δυο φορές, της λέει ότι δεν μπορούν πλέον να είναι μαζί.

Η Χάιδω στεναχωριέται γιατί τον αγαπάει, ενώ εκείνος κρύβει από όλους το λόγο που δεν είναι πλέον μαζί.

Ο Φίλιππος που σιγά σιγά συνέρχεται νιώθει τύψεις που η μητέρα σκότωσε κάποιον για να τον σώσει, ενώ έχοντας στεναχωρηθεί που εκείνη και ο Λυκούργος χώρισαν, ζητάει από την Ισμήνη να μεσολαβήσουν μαζί για να τα βρουν ξανά οι γονείς τους, αγνοώντας τον λόγο του χωρισμού τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *