Η Γη της Ελιάς: «Αυτή η λέρα είναι λοιπόν που…»

 

Η Γη της Ελιάς: «Αυτή η λέρα είναι λοιπόν που…»

Η Γη της Ελιάς: «Αυτή η λέρα είναι λοιπόν που…»

 

Η Δήμητρα βρίσκεται στα χέρια του Ρουσσέα όπως θα δούμε στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», ο οποίος την χτυπά προκειμένου να μιλήσει και να πιει για ποιον δουλεύει.

Για άλλη μια φορά η Δήμητρα μπαίνει στο σπίτι του Ρουσσέα, πηγαίενι στο υπόγειο και εκεί βρίσκει πακέτα με ηρωίνη, ενώ ανοίγει και την τσάντα του αλλά δεν βρίσκει κάτι αυτή τη φορά και έτσι βγαίνει έξω γρήγορα.

Όταν ο Ρουσσέας με τη γυναίκα του επιστρέφουν, βλέπουν το υλικό από τις κάμερες. «Αυτή η λέρα είναι λοιπόν» λέει εκείνος βλέποντας τη Δήμητρα και η Τούλα υποψιάζεται ότι είναι αστυνομικός.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη : Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο

Ο Ρουσσέας όμως πιστεύει ότι θα είναι κάποια από την αντίπαλη συμμορία με την οποία συνεργάζεται και η εταιρία σεκιούριτι και έτσι αποφασίζει να τους ανακρίνουν.

«Αλλά πρέπει πρώτα να αδειάσουμε το υπόγειο από το εμπόρευμα» λέει ο Ρουσσέας και τηλεφωνεί σε κάποιον «Έλα φρόντισε να καθαρίσεις το υπόγειο, άμεσα. Πάρε τρεις από τους δικούς μας και φέρτους σπίτι. Θα σου πω τι θα κάνεις…»

Σε λίγο φτάνει ένα βαν στην είσοδο και ο Λάμπρος πάει να ελέγξει, αλλά ο οδηγός βγαίνει και τον αρπάζει , ενώ αμέσως μετά όταν η Δήμητρα βγαίνει από το φυλάκιο την πιάνουν και εκείνη και τους βάζουν και τους δυο μέσα στο βαν.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή δεν είναι και τόσο άγια

Στο γκαράζ όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», τους δένουν σε καρέκλες και πάει ο Ρουσσέας ο οποίος χαστουκίζει τη Δήμητρα. «Σε ρωτάω για τελευταία φορά για ποιον δουλεύεις.

Μίλα, διαφορετικά θα πονέσεις… πολύ» της λέει και η Τούλα την αρπάζει από τα μαλλιά και της μένει η περούκα στα χέρια «Μίλα μωρή… Παλιοβρωμιάρα. Εδώ θα γίνει ο τάφος σου» την απειλεί. …

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *