Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 62, 63

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 61, 62. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 04/3/2023 έως τις 05/3/2023.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 62, 63

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 62 στις 05/3/2024
Επεισόδιο 62
Δευτέρα
Η Θεοφανώ προσπαθεί ν’ ανταπεξέλθει στη νέα της πραγματικότητα. Ο ερχομός της θα ταράξει τις ήδη διαταραγμένες σχέσεις ανάμεσα στα μέλη των Λασκαραίων.

Ο Μάρκος οργανώνει τα σαραντίσματα του γιου του και άσχημες αναμνήσεις και φόβοι ξυπνάνε στον πύργο των Λασκαραίων.. Ο Αντρέι, από την άλλη, δεν έχει σκοπό να επιτρέψει να αφήσει τη Θεοφανώ να ζήσει μια ζωή που δεν θέλει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα

Έτσι μαζί με τον Μπακού βρίσκει καταφύγιο στην σπηλιά του Τζανέτου και ετοιμάζει προσεκτικά και μεθοδευμένα τα νέα του σχέδια. Είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει το πεπρωμένο του και να δικαιώσει τον πατέρα του, έστω και μετά θάνατο.

την ίδια ώρα η Θεοφανώ εξομολογείται στον Φρίξο τους φόβους της για τη Δαμιανή και προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι, που θα τους αποκαλύψει την ηθική αυτουργό της δολοφονίας του βρέφους.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 63 στις 06/3/2024
Επεισόδιο 63
Τρίτη
Η κατάσταση με τη Μεταξία στον πύργο των Λασκαραίων έχει γίνει πια αφόρητη. Και η παρουσία της Θεοφανώς εκεί δεν βοηθάει την κατάσταση. Ετσι, ο Μάρκος αποφασίζει να χωρίσει τη γυναίκα του φέρνοντας έναν νέο κύκλο αντιδράσεων.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα αντικρίζει τον δότη της Αργυρώς και σοκάρεται

Ο Μάρκος αποφασίζει να σταματήσει τον επεκτατισμό των Γερακάρηδων, αλλά ο πόλεμος μεταξύ των δύο οικογενειών είναι πλέον αναπόφευκτος και η κατάσταση μεταξύ των δύο πατριών γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη.

Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος υποψιάζεται πως ο Τζανής έχει βρει καταφύγιο στους Γερακάρηδες και προσεγγίζει τον Μισέλ για να μάθει. Στο μεταξύ, ο Αντρέι με τον Μπακού βρίσκουν καταφύγιο στον πύργο του Δραγουμάνου, ενώ στον πύργο των Γερακάρηδων θα γραφτεί η αρχή του τέλους για τους δύο αιώνιους εχθρούς της Μάνης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *