Η Μάγισσα: «Πώς μπορείς να πιστεύεις τα λόγια ενός ξένου;»

 

Η Μάγισσα: «Πώς μπορείς να πιστεύεις τα λόγια ενός ξένου;»

 

Ο Κανέλλος έρχεται σε σύγκρουση με τη Δαμιανή όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα», όταν της μεταφέρει τις υποψίες του Αντρέι.Η Μάγισσα: «Πώς μπορείς να πιστεύεις τα λόγια ενός ξένου;»

«Κακό στον ίδιο και το παιδί του δεν θα έκανε ποτέ…»

Ο Αντρέι υποψιάζεται ότι ο δολοφόνος του βρέφους, βρίσκεται ανάμεσα στα άτομα της οικογένειας Λάσκαρη.

Συγκεκριμένα, υποψιάζεται τον Τζανή και μάλιστα εξηγεί στον Κανέλλο που βασίζει τις υποψίες του, λέγοντάς του ότι ο Τζανής είναι τρελά ερωτευμένος με τη Μεταξία και η ζήλια που βγάζει για τον Μάρκο μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Δαμιανή εξομολογείται πως σκότωσε το μωρό στον Τζανή

«Είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία του βρέφους και ο μόνος που είχε κάθε λόγο να μην θέλει τον διάδοχο» του λέει και συνεχίζει «Είτε λόγω του Μάρκου, είτε λόγω του έρωτά του για τη Μεταξία».

Ακούγοντας τον ο Κανέλλος μπαίνει σε σκέψεις και αποφασίζει να μιλήσει με τη Δαμιανή, η οποία αρχίζει να τον κατηγορεί «Ντροπή σου Κανέλλο να πιστεύεις τέτοια πράγματα για τον ανιψιό σου!

Πως μπορείς να πιστεύεις τα λόγια ενός ξένου που τον ξέρεις ελάχιστα και μας τον φόρτωσες στον πύργο μας και όχι τον Τζανή. Ποτέ δεν θα έκανε τέτοιο πράγμα. Ξέρω κοντράρονται με τον Μάρκο, αλλά κακό στον ίδιο και το παιδί του δεν θα έκανε ποτέ, αυτό να το βάλεις καλά στο μυαλό σου».

Διαβάστε Επίσης  Κομάντα και Δράκοι : Επεισόδιο 8

Ο Κανέλλος όμως από τη μια δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Τζανής είναι ο δολοφόνος του μωρού, από την άλλη θεωρεί βάσιμες τις υποψίες του Αντρέι καθώς όλοι γνωρίζουν ότι ο Τζανής δεν έχει καλή σχέση με τον Μάρκο.

Η Δαμιανή από την άλλη ζητά από τον Κανέλλο όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα», να κρατήσει για τον εαυτό του τις σκέψεις του και να μείνε μακριά από τον ανιψιό του.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *