Σασμός: Ο ένας αυτοκτονεί και η άλλη πεθαίνει σε δυστύχημα

 

Σασμός: Ο ένας αυτοκτονεί και η άλλη πεθαίνει σε δυστύχημα

 

Εξελίξεις που θα αφήσουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό θα δούμε να σημειώνονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός, στα οποία θα δούμε να χάνουν την ζωή τους ακόμα δύο ήρωες, ο Λάζαρος και η Θοδώρα.Σασμός: Ο ένας αυτοκτονεί και η άλλη πεθαίνει σε δυστύχημα

Συγκεκριμένα, ο πρώτος όπως ξέρουμε σκοτώνει τον Νικηφόρο, την ώρα που ο δεύτερος σηκώνει το πιστόλι να πυροβολήσει τον Παύλο. Ο Λάζαρος τον προλαβαίνει και του ρίχνει πρώτος, με αποτέλεσμα ο Νικηφόρος να πέσει κάτω αιμόφυρτος.

Το χωριό θα βυθιστεί στο πένθος με τον θάνατό του και ο Λάζαρος θα εξαφανιστεί για να μην τον βρουν. Όμως δεν θα αντέξει τις τύψεις και σύμφωνα με τα spoilers, θα κρεμαστεί και θα βάλει τέλος στην ζωή του.

Διαβάστε Επίσης  Καθαρές και απαγορευμένες παραλίες

Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα πέφτει σε βαριά κατάθλιψη, μιας και χάνει το μωρό που κυοφορεί. Ο κόσμος της έχει καταρρεύσει και δεν βρίσκει νόημα πια να ζει. Δρα επιπόλαια και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει στην Μαρίνα πως εκείνη ευθύνεται για τον θάνατο του Πετρή.

Δεν σκέφτεται λογικά και κάποια στιγμή που θα πάρει το αυτοκίνητό της, θα χάσει τον έλεγχο και θα τρακάρει, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή…

Διαβάστε Επίσης  Βαριά «καμπάνα» σε αστυνομικό – Εγκατέλειψε γυμνό άνδρα στην ερημιά επειδή φλέρταρε την κοπέλα του

Και κάπως έτσι λοιπόν θα αποχαιρετήσουμε τον Σασμό τον Λάζαρο και την Θοδώρα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *