ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Ελένη βλέπει τη Δρόσω στην Τρούμπα

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Ελένη βλέπει τη Δρόσω στην ΤρούμπαΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Η Ελένη βλέπει τη Δρόσω στην Τρούμπα

Καταιγιστικές εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Με νέες εξελίξεις και αναπάντεχα γεγονότα έρχονται τα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του Antenna «Άγριες Μέλισσες».

Κανείς πλέον δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος στο Διαφάνι. Όλα κρέμονται από μια κλωστή. Η Ελένη επιστρέφει στο χωριό και οι παλιές μνήμες ξαναζωντανεύουν σε όλους.

Στο μεταξύ ο Κωνσταντής κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να πείσει τη Δρόσω να παρατήσει τη Τρούμπα και να επιστρέψει στο Διαφάνι. Μαζί του συμφωνεί και ο Τάκης και προκειμένου να την πείσει κι εκείνος να δεχτεί αυτή την πρόταση του Σεβαστού αποκαλύπτει στον Κωνσταντή το μυστικό της Δρόσως, που αφορά το παιδί της.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12-13

Η Δρόσω μαθαίνει πως η Ελένη βγήκε από τη φυλακή και ζητά από την Ασημίνα να μην μάθει η αδερφή τους την κρυφή της ζωή. Εκείνη συμφωνεί να τη βοηθήσει. Όμως η γνώμη της Ελένη είναι άλλη. Θέλει πάση θυσία να βρει τη μικρή Σταμίρη και κινεί γη και ουρανό. Μάλιστα επικοινωνεί με έναν φίλο του πατέρα της που μένει στην Αθήνα προκειμένου να τη βοηθήσει να τη βρει. Αν και δεν τα καταφέρνει, ένα τυχαίο γεγονός θα την οδηγήσει στην αλήθεια για τη μικρή της αδερφή.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η ζωή του μικρού Σέργιου αλλάζει – Η αλήθεια στο φως

 

Η Ελένη βρίσκει ένα φυλλάδιο του καμπαρέ Χαβάη έξω από την πόρτα της στην οποία απεικονίζεται η Δρόσω. Ταραγμένη αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα και να αντικρίσει με τα ίδια της τα μάτια τη φριχτή αλήθεια.

Πηγή: asist.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *