Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική διαλυμένη από την νέα συμφορά

 

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική διαλυμένη από την νέα συμφορά

Ο Σωτήρης σχεδιάζει το τελικό του χτύπημα ενάντια στο Φίλιππο και ο Μιλτιάδης αποφασίζει να τον εμποδίσει και εξομολογείται τα πάντα στην Χάιδω.Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική διαλυμένη από την νέα συμφορά

 

Εκείνη όμως δεν προλαβαίνει να τον σταματήσει παρά βάφει τα χέρια της ξανά με αίμα. Μία νέα μεγάλη περιπέτεια ξεκινά για την οικογένεια Στέφανεα.

Όλα είναι έτοιμα για το γάμο του Πότη και της Άννας και ο Φίλιππος με τον Παρασκευά παίρνουν άδεια από τον στρατό για να παρευρεθούν. Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, ο Σωτήρης βρίσκεται υπ’ ατμόν έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία, να χτυπήσει ξανά περιμένοντας να τον πετύχει μόνο.

Και η ευκαιρία του παρουσιάζεται πολύ σύντομα οπότε οπλίζει το περίστροφο του και τον πλησιάζει για να κόψει το νήμα της ζωής του. Αυτή τη φορά όμως η τύχη και ο Μιλτιάδης τον σταματούν. Ο Φίλιππος δεν αντιλαμβάνεται το παραμικρό όμως ο Σωτήρης συνεχίζει να βράζει και αρνείται να εγκαταλείψει το πλάνο της εκδίκησης.

Όταν λίγες μέρες αργότερα ο Μιλτιάδης βλέπει ότι ο αδερφός του δεν ήρθε στον ελαιώνα συνειδητοποιεί ότι έχει ήδη ετοιμάσει την επόμενη επίθεση και επειδή ξέρει ότι αυτή τη φορά θα είναι πολύ δύσκολο να τον προλάβει προτιμά να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Ρηνιώ γίνεται πλούσια – Ο Στρατής τα σπάει όλα

Τρέχει στο σπίτι των Στεφανέων και αποκαλύπτει στην Χάιδω τα πάντα. Ποιος είναι πραγματικά και τι θέλει ο αδερφός του να πετύχει. Οι χειρότεροι φόβοι της επιβεβαιώνονται και μοναχογιός της βρίσκεται ήδη σε θανάσιμο κίνδυνο χωρίς να μπορεί κάνεις να τον προστατέψει.

Απεγνωσμένη αρπάζει την καραμπίνα της και τρέχει να προλάβει το φονικό όμως δεν αποτρέπει την τραγωδία. Ο Σωτήρης πυροβολεί τον Φίλιππο και αυτή στην προσπάθεια της να προστατέψει το παιδί της τραβάει τη σκανδάλη και τον τραυματίζει θανάσιμα.

Ο γιος καταλήγει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και η ίδια στο κρατητήριο ενώ ο Κουράκος αρχίζει να διερευνά τι ακριβώς συνέβη και οδηγήθηκαν στο μακελειό.

Ο πρώτος που καλεί για κατάθεση είναι ο Μιλτιάδης ο οποίος όμως του λέει την μισή αλήθεια, ακριβώς όπως είχαν συμφωνήσει με την Χάιδω, προκειμένου να μη βρεθεί και ο ίδιος υπόλογος για τα σχέδια του αδερφού του.

Η Βασιλική διαλυμένη από την νέα συμφορά δεν θα φεύγει στιγμή από το νοσοκομείο και ο Παρασκευάς της συμπαραστέκεται αγωνιώντας για το φίλο του.

Διαβάστε Επίσης  Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια : 11, 12

Ο Λυκούργος από την πλευρά του σπεύδει κοντά στην Χάιδω, στο κρατητήριο και όταν εκείνη εξιστορήσει τα γεγονότα τον ζώνουν τα φίδια, καθώς είναι σίγουρος πως πίσω από αυτή την ιστορία κρύβονται πολλά περισσότερα. Πριν χτυπήσει η νέα τραγωδία το σπίτι των Στεφανέων το χωριό έχει κάθε λόγο να γιορτάσει.

Ο γάμος του Πότη και της Άννας είναι προ των πυλών και έχει στηθεί μεγάλο γλέντι. Όμως η κοπέλα δεν φαίνεται καθόλου έτοιμη να παντρευτεί. Ο ίδιος ο Πότης διατηρεί τις αμφιβολίες του για το αν τελικά θα γίνει γυναίκα του ή όχι και οι φόβοι του επιβεβαιώνονται όταν την ώρα που ο Αποστόλης την συνοδεύει στην εκκλησία εκείνη το βάζει στα πόδια.

Ευτυχώς η Αθηνά και η Μαργαρίτα αποτρέπουν τα χειρότερα, την προλαβαίνουν και την συνετίζουν. Έτσι, ο γάμος γίνεται κανονικά και οι νιόπαντροι φεύγουν για το ταξίδι του μέλιτος στο Ναύπλιο. Όμως την επόμενη μέρα από το γλέντι η Αθηνά ξύπνα αργά και διαπιστώνει με τρόμο ότι η Φιλιώ το έχει σκάσει από το σπίτι.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *