Η Γη της Ελιάς: Το δραματικό μυστικό του Στάθη βγαίνει στο φως

 

Η Γη της Ελιάς: Το δραματικό μυστικό του Στάθη βγαίνει στο φως

Η Γη της Ελιάς: Το δραματικό μυστικό του Στάθη βγαίνει στο φως

 

Οι εξελίξεις αναμένονται αποκαλυπτικές στη συνέχεια της σειράς “Η Γη της Ελιάς” με το μυστικό του Στάθη να αποκαλύπτεται με τρόπο δραματικό.

Η Αριάδνη με την Βασιλική έχουν έρθει πολύ κοντά και μέρα με την μέρα, δένονται ακόμη περισσότερο. Δεν έχουν μάλιστα την ευκαιρία να μιλήσουν και για τα προσωπικά τους. Η μία για τον Φίλιππο και η άλλη για τον Χρήστο.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία: O ρόλος του Γράντου και τα ένοχα μυστικά του

Όπως διαβάζουμε στο youweekly και το Tv24, τα γενέθλια του Στάθη φτάνουν και η Αριάδνη με την Βασιλική ετοιμάζονται να του κάνουν μία ωραία έκπληξη με τούρτα. Η αντίδρασή του όμως θα τις αφήσει άφωνες.

Ο Στάθης χάνει την γη κάτω από τα πόδια του και γίνεται απότομος. «Πάρτε την από μπροστά μου! Δεν γιορτάζω γενέθλια!» τους λέει και τις φέρνει σε δύσκολη θέση. Η Αριάδνη με την Βασιλική δεν καταλαβαίνουν τι τον πείραξε.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Άγριο ξύλο στα επόμενα επεισόδια!

Δεν γνωρίζουν όμως ότι ο Στάθης έχεις ένα μυστικό που τον στοιχειώνει από το παρελθόν. Όπως θα δούμε, είχε μια πολύ τραυματική εμπειρία την ημέρα των γενεθλίων του και από τότε δεν θέλει να έρχεται αυτή η μέρα αλλά ούτε να τη γιορτάζει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *