Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 11, 12, 13

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 11, 12, 13

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 11, 12, 13. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 11, 12, 13

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 11 στις 22/10/2023
Επεισόδιο 11
Κυριακή

Μετά την διάσωση της, η Λίνα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Ιπποκράτης φροντίζει την Ειρήνη. Όταν συνέρχεται η Λίνα πληροφορείται κάτι που ανατρέπει όσα ήξερε.

Η Στέλλα μαθαίνει ότι ο Κυριάκος ήταν στο ναυάγιο και τρέχει στο νοσοκομείο να μάθει νέα του. Ο Μάκης επανενώνεται με την οικογένειά του ενώ ο Γιώργης, συντετριμμένος, αντικρίζει την σορό της Ασημίνας.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Έρχεται το τέλος για Μάρκο και Ευγενία

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 12 στις 23/10/2023
Επεισόδιο 12
Δευτέρα

Ο Δημήτρης μεταφέρει την Λίνα σε ιδιωτική κλινική. Ένα παιχνίδι της τύχης οδηγεί τον Μάκη να πιστέψει πως η Λίνα έχασε τη ζωή της και βυθίζεται στην θλίψη.

Την ίδια ώρα, η Λίνα συνέρχεται και αρχίζει να τον ψάχνεις στις λίστες με τους επιζώντες. Ο Ιπποκράτης παραμένει στο πλευρό της Ειρήνης.

Η Ευγενία δηλώνει την εξαφάνιση της Κλαίρης στην αστυνομία. Ο Πέτρος συνέρχεται και έκπληκτος ακούει να τον φωνάζουν Αντώνη.

Στο χωριό τον έχουν για πεθαμένο και συγγενείς του Γιάννη πετροβολούν το σπίτι του. Ο Δημήτρης και η Μαρία παριστάνουν ότι δεν γνωρίζονται μπροστά στον Βλάση και την Πολυξένη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 73 , 74 , 75 , 76 , 77

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 13 στις 24/10/2023
Επεισόδιο 14
Τρίτη

Ο εφοπλιστής Βασιλείου επισκέπτεται τους διασωθέντες στο νοσοκομείο, προκαλώντας την οργή του Μιχάλη, που του επιτίθεται. Ένας εγκληματίας ταράζει τον Πέτρο στο νοσοκομείο ψάχνοντας την κλεμμένη εικόνα του Αντώνη.

Ο Μάκης παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι του στην Αθήνα. Η Λαμπρινή διαπληκτίζεται με έναν αστυνομικό που κατηγορεί τον Πέτρο για την κλοπή της βυζαντινής εικόνας.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *