To Ναυάγιο: Μάκης και Λίνα είναι αδέρφια

 

To Ναυάγιο: Μάκης και Λίνα είναι αδέρφια

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς του Mega, Ναυάγιο!To Ναυάγιο: Μάκης και Λίνα είναι αδέρφια

 

Η μοίρα ένωσε τους δυο νέους μέσα στην θάλασσα και η ίδια φαίνεται πως θα φέρει στην επιφάνεια μια πραγματικότητα που και οι δυο αγνοούν.

Ο Μάκης δεν σταματούσε να φωτογραφίζει την Λίνα, στο κατάστρωμα του πλοίου όπου και την είδε για πρώτη φορά και εκείνη αντέδρασε γιατί παραβίαζε την ιδιωτικότητα της. Έφτασαν και οι δυο στην Κρήτη, στις οικογένειες τους, όμως η ζωή ήθελε να ενωθούν ξανά. Έτσι τους έφερε σε επαφή λίγες ημέρες μετά, στο ταξίδι της επιστροφής για την Αθήνα.

Σε διπλανές καμπίνες, συστήθηκαν από την αρχή, και ο Μάκης δεν πίστευε στην καλή του τύχη. Μάλιστα της ζήτησε να βγουν ραντεβού για φαγητό όταν με το καλό θα έφταναν στην πρωτεύουσα. Όμως αυτό το ραντεβού όπως θα δούμε θα αργήσει πολύ καθώς οι δυο νέοι μετά το ναυάγιο θα χαθούν.

Ο Μάκης θα ψάχνει την Λίνα και εκείνη με την σειρά της θα ψάχνει τον Μάκη, όμως οι συγκυρίες δεν θα τους φέρνουν σε επαφή. Οι δικοί τους θα τρέξουν στο νοσοκομείο για να διαπιστώσουν πως είναι καλά μετά την τραγική περιπέτεια που έζησαν στα ανοιχτά του Αιγαίου και μοιραία η μητέρα του Μάκη, σύμφωνα με το tv24, Μαρία, θα προβεί σε μια τραγική διαπίστωση βλέποντας απέναντι της τον Δημήτρη, με τον οποίο όπως έχουμε δει, είχε σχέση πριν γνωρίσει τον Βλάσση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ισίδωρος Και Ιάκωβος Γίνονται Μια Γροθιά Για Την Ιουλία

Πως ο γιος της είναι παιδί του Δημήτρη. Μαρία και Δημήτρης θα κάνουν μπροστά στις οικογένειες τους πως βρίσκονται για πρώτη φορά και όλοι έπειτα από την συνάντηση εκείνη, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις ζωές τους. Όλοι εκτός από τη Μαρία που θα προσπαθήσει να μάθει τι σχέση έχει ο μοναχογιός της με την κόρη του πρώην αγαπημένου της.

Ο καιρός θα περάσει και τα δυο νέα παιδιά θα βρεθούν ξανά χάρη στις έρευνες του Γιώργη Κανελλάκη, του δημοσιογράφου που αποφάσισε να διελευκάνει τους πραγματικούς λόγους του ναυαγίου. Θα μιλήσει με όλους τους επιζώντες και θα καταγράψει τις μαρτυρίες τους για να πολεμήσει την πλοιοκτήτρια εταιρεία. Κάπως έτσι θα έρθουν σε επαφή ο Μάκης με την Λίνα και το ειδύλλιο θα αναπτυχθεί. Ειδικά ο Μάκης θα μοιραστεί τη χαρά του με την οικογένεια του από την πρώτη στιγμή που θα κάνει σχέση μαζί της και όπως είναι φυσικό η Μαρία θα κλονιστεί.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Ντίνος απαρνιέται την Αμαλία κι εκείνη…

«Μήπως είναι νωρίς αγόρι μου για να ενθουσιάζεσαι τόσο με αυτό το κορίτσι; Δεν την γνωρίζεις καλά και κάνεις τόσα σχέδια με εκείνη. Μήπως απλά έχεις επηρεαστεί από την περιπέτεια που ζήσατε στην θάλασσα;» θα τον ρωτήσει όμως εκείνος θα είναι σίγουρος για τα συναισθήματα του.

«Την Λίνα την γνώρισα σε προηγούμενο ταξίδι μας. Από την πρώτη στιγμή την ερωτεύτηκα και τώρα που την βρήκα δεν θα την αφήσω. Δεν είναι απίστευτο που μεγαλώσαμε στο ίδιο χωριό αλλά δεν είχε τύχει να συναντηθούμε ποτέ;» θα πει με σιγουριά στη μητέρα του, την οποία θα έχει πιάσει κρύος ιδρώτας. Και μόνο στην σκέψη να γίνει γνωστή η συγγένεια τους, την πιάνει ταραχή.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *