Ο Πρώτος από εμάς επόμενα επεισόδια : 15, 16

 

Ο Πρώτος από εμάς επόμενα επεισόδια : 15, 16

Ο Πρώτος από εμάς επόμενα επεισόδια: 15, 16. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς που προβάλλεται από Τετάρτη ως Πέμπτη στις 22:30.

 

Ο πρώτος από εμάς – Επεισόδιο 15 στις 15/11/2023
Επεισόδιο 15
Τετάρτη

Οι υποψίες του Άλκη που θα τη βγάλει εκτός εαυτού. αρχίζουν να μεγαλώνουν επικίνδυνα και το μυστικό της Κάτιας κινδυνεύει. να αποκαλυφθεί, ενώ η Έλσα, μετά το ψέμα του Τάσου, αποφασίζει να κόψει κάθε επαφή μαζί του.

Κι ενώ η Σοφία παίρνει μια δύσκολη απόφαση που θα της κοστίσει πολύ, η Έλενα έρχεται αντιμέτωπη με μια άκρως δυσάρεστη έκπληξη στην εφαρμογή γνωριμιών.

Διαβάστε Επίσης  Ο όρκος επόμενα επεισόδια :13 , 14

Ο Νικόλας, από την άλλη, καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να τηρήσει όλα όσα αποφάσισε στην ψυχοθεραπεία, ενώ μια ανακάλυψη οδηγεί τον Έβαν στο συμπέρασμα ότι κάτι τρέχει πίσω από την πλάτη του.

Μέσα σε όλα αυτά, η παρέα κανονίζει συνάντηση στο σπίτι του Νικόλα. Η Σοφία αναλαμβάνει το μενού και οι γευστικές της προτάσεις ενθουσιάζουν την παρέα. Το δείπνο αυτό, όμως, φέρνει χαρά και για έναν ακόμη λόγο. Ξαφνικά, πέφτει στο τραπέζι η ιδέα να ξεκινήσουν όλοι μαζί μια δική τους επιχείρηση!

 

Ο πρώτος από εμάς – Επεισόδιο 14 στις 9/11/2023
Επεισόδιο 14
Πέμπτη

Ο Νικόλας συνεχίζει τις συνεδρίες ψυχοθεραπείας, ενώ η Κάτια κάνει τα πάντα για να κρύψει από όλους την εγκυμοσύνη της. Παράλληλα, η Έλσα έρχεται πιο κοντά με τον Μάριο και αποφασίζει να βοηθήσει τη Σοφία στην επιχείρησή της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Στέφανος: «Ευτυχώς δεν έκανα παιδί μαζί σου»

Η ξαφνική απόφαση της Χριστίνας, να φύγει για επαγγελματικό ταξίδι, ξαφνιάζει τον Φίλιππο, την ώρα που η Αθηνά και ο Άλκης αρχίζουν να γίνονται φίλοι. Μια αδιαθεσία της Κάτιας κινεί τις υποψίες του Άλκη και του Έβαν.

Θα αποκαλυφθεί, άραγε, το μυστικό της κι αν ναι, η αποκάλυψη αυτή τι θα προκαλέσει;

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *