Η Γη της Ελιάς: Θα προχωρήσει η Αντιγόνη σε τεστ DNA;

Η Γη της Ελιάς: Θα προχωρήσει η Αντιγόνη σε τεστ DNA;Οι εξελίξεις τρέχουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» καθώς ο θάνατος της Φανής έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της μικρής Αγγελικής που μέχρι τώρα δεν γνώριζε ότι είναι υιοθετημένη, ενώ η Αντιγόνη βρίσκεται σε δίλλημα αν πρέπει να προχωρήσει σε τεστ DNA.

Τι εμποδίζει την Αντιγόνη να κάνει τεστ DNA;

Η Αντιγόνη ανησυχεί πολύ για το μέλλον της μικρής και δεν είναι η μόνη βέβαια. Όλοι έχουν μπει σε σκέψεις προκειμένου να μην αφήσουν τη μικρή στην τύχη της και να βρουν την ιδανική λύση ώστε να την έχουν κοντά τους. Όμως δυσάρεστα είναι τα νέα, αφού η Ρέα λέει στην Αγγελική ότι πρέπει να πάει στο ίδρυμα μαζί με άλλα παιδάκια, κάτι βέβαια που δεν θέλει ούτε να το ακούσει η ίδια. Εκεί το μικρό κορίτσι είναι πολύ στεναχωρημένο και μελαγχολικό, αφού της λείπει η μητέρα της.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των κυριών, επόμενα επεισόδια 45 ,46 ,47 ,48

Η Γη της Ελιάς: Θα προχωρήσει η Αντιγόνη σε τεστ DNA;

Ο Ισίδωρος ο οποίος έχει επηρεαστεί υπερβολικά απ’ όσα πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει η μικρή Αγγελική, προσπαθεί να βρει μια λύση έτσι ώστε η μικρή να ζήσει στο σπίτι των Βρεττάκων. Για αυτό σε ένα επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καλεί την Αντιγόνη και μάλιστα της λέει να κάνει το συντομότερο τεστ DNA για να φανεί ότι είναι μητέρα της μικρής. Και ενώ στην αρχή φαίνεται ότι εκείνη το σκέφτεται, μετά συμφωνεί με την ιδέα του. Όμως πάλι μπαίνει σε σκέψεις και αρνείται καθώς λέει ότι η υιοθεσία ήταν παράνομη και έτσι θα μπλέξει και τον γιατρό.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ιάσωνας και Φάνης είναι αδέρφια

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *