Η Μάγισσα: Ο Βρώτσος κυνηγά να σκοτώσει την Θεοφανώ

Η Μάγισσα: Ο Βρώτσος κυνηγά να σκοτώσει την Θεοφανώ

Η Μάγισσα: Ο Βρώτσος κυνηγά να σκοτώσει την Θεοφανώ

Ένα νέο όραμα της Θεοφανώς θα τους δείξει αυτό που λαχταρά ο Μιχαήλ, τον δολοφόνο του μωρού. Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ όμως τρέμει από τον φόβο της και δεν τολμάει να το πει ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό.

Από την άλλη όμως θέλει να τον ξεσκεπάσει καθώς όσο περνάει ο καιρός ολοένα και άσχετοι με τον φόνο άνθρωποι εμπλέκονται στην υπόθεση με κίνδυνο την ζωές τους.

Έτσι το συζητάει με τον Φρίξο τον οποίο εμπιστεύεται. “Είδα τον δολοφόνο του μωρού. Είναι ο Βρώτσος Φρίξο τι θα κάνουμε;” του λέει με τρόμο και εκείνος την καθησυχάζει. “Πρέπει να σιγουρευτούμε πρώτα και μετά να το πεις στον αφέντη. Είδες τι έγινε με τον Παναγή, μην πάρουμε στο λαιμό μας κάποιον αθώο“.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ο Κίμωνας εμφανίζεται ξαφνικά στο χωριό

Έτσι μαζί στήνουν ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσουν το δολοφόνο μόνο που όλο αυτό κινδυνεύει να γυρίσει εναντίον τους. Και τώρα οι υποψίες πέφτουν πάνω τους. Η Μορφούλα αντιλαμβάνεται τα μυστικά των δύο φίλων και αναγκάζει τον Φρίξο να της πει την αλήθεια.

“Πιστεύουμε πως ο Βρώτσος σκότωσε το μωρό και έχουμε ένα σχέδιο να τον ξεσκεπάσουμε“. Εκείνη τους συμβουλεύει, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, να είναι προσεκτικοί.

Διαβάστε Επίσης  Το προξενιό της Ιουλίας: Το ημερολόγιο της μητέρας του Χρήστου φέρνει την καταστροφή

Στο μεταξύ η Πολυξένη που αντιλαμβάνεται ότι το θανάσιμο μυστικό το δικό της και της Δαμιανής κινδυνεύει να αποκαλυφθεί φροντίζει να ρίξει πάνω στην Θεοφανώ τις υποψίες για το φόνο της Χάιδως λέγοντας στον Βρώτσο πως είχαν τσακωθεί οι δυο τους λίγο πριν το τραγικό θάνατο της κοπέλας. Έτσι ο πρώτος αναλαμβάνει δράση και θέλει να σκοτώσει ο ίδιος τη Θεοφανώ για να εκδικηθεί τον θάνατο της αγαπημένης του.Η Μάγισσα: Ο Βρώτσος κυνηγά να σκοτώσει την Θεοφανώ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *