Ζώδια: Σύνοδος Ήλιου – Ερμή στις 20/10/23 – Η Ώρα των Τελικών αλλά Δίκαιων Αποφάσεων

Ζώδια: Δείτε πως θα επηρεάσει η Σύνοδος Ήλιου – Ερμή στις 20/10/23. Η Ώρα των Τελικών αλλά Δίκαιων Αποφάσεων για όλα τα ζώδια. Πολλές φορές η ισορροπία μπορεί να έρθει ακόμα και με την απόφαση ενός χωρισμού, ή μίας διακοπής επικοινωνίας.

Τερματικές αποφάσεις χρειάζεται να παρθούν στις 20/10 με την σύνοδο Ήλιου – Ερμή! Δες τις προβλέψεις του ζωδίου σου!

Δείτε ακόμα: Ζώδια: Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 28/10 Δείτε πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Τερματικές Αποφάσεις χρειάζεται να παρθούν σε σχέσεις και σε συνεργασίες αυτή την Παρασκευή στις 20 Οκτωβρίου 2023. Ο Ήλιος συναντά τον Ερμή στην 26η μοίρα του Ζυγού φέρνοντας στο προσκήνιο συζητήσεις, σκέψεις, αποφάσεις οι οποίες θα βοηθήσουν στην εύρεση και αποκατάσταση των ισορροπιών … Πολλές φορές όμως η ισορροπία μπορεί να έρθει ακόμα και με την απόφαση ενός χωρισμού, ή μίας διακοπής επικοινωνίας …

Έτσι λοιπόν καλούμαστε αυτή την ημέρα να ζυγίσουμε τα υπέρ και τα κατά και να ακολουθήσουμε το δίκαιο και το σωστό … Η διαδικασία σίγουρα δεν θα είναι και τόσο εύκολη, γιατί ο Ζυγός που είναι το ζώδιο που σχηματίζεται αυτή η όψη, φημίζεται για την αναποφασιστικότητα του αλλά και την ευθυνοφοβία του … δεν παύει όμως να έχει προηγηθεί μία Ηλιακή Έκλειψη στο Ζυγό και να κυριαρχούν οι εντάσεις και τα ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες… Τι καλείται να αποφασίσει κάθε ζώδιο αυτή την ημέρα; Πώς θα επηρεάσει η σύνοδος Ήλιου – Ερμή; Πάμε να δούμε

ΚΡΙΟΣ
Εσύ φίλε Κριέ χρειάζεται να δεις με ποιους ανθρώπους μπορείς να συμβιβαστείς και να έχεις μία αρμονική σχέση… Θα χρειαστεί να απομακρυνθείς από αδιάλλακτους ανθρώπους, ή ανθρώπους που πίσω από την πλάτη σου λένε άσχημα λόγια και θίγουν το όνομά σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Εσύ φίλε μου Ταύρε, αυτό τον καιρό είναι απαραίτητο να πάρεις τελικές αποφάσεις για θέματα εργασίας, ρουτίνας, καθημερινότητας. Μήπως έχει έρθει η ώρα να απεμπλακείς από το στρες και να μάθεις να λες και κανένα «όχι» ; Σίγουρα αυτή η στάση θα σε βοηθήσει να ξαλαφρώσεις κάτι που το έχεις ανάγκη!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εσύ αγαπητέ μου Δίδυμε, καλείσαι να εξομολογηθείς τα πραγματικά σου αισθήματα, αφού πρώτα τα ομολογήσεις στον ίδιο σου τον εαυτό! Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν γίνεται πλέον να βλέπεις επιπόλαια κάποιες καταστάσεις στον έρωτα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ μου Καρκίνε, εσύ καλείσαι να πάρεις αποφάσεις για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Μπορεί κάποια λόγια να σε πείραξαν, ή να μην έχεις ξεχάσει ακόμα το παρελθόν, θα χρειαστεί να τα βρεις περισσότερο με το μέσα σου!

 

ΛΕΩΝ
Εσύ φίλε μου Λέοντα, θα κάνεις τις επικοινωνίες σου, θα έχεις τις συναντήσεις σου, θα κουβεντιάσεις θέματα συνεργασιών, θα αλλάξεις τρόπο θεώρησης των καταστάσεων και είναι πολύ πιθανό να δεχθείς και μία σημαντική πρόταση που την περίμενες εδώ και καιρό!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εσύ φίλε μου Παρθένε, θα βάλεις σε φόρμουλα τα οικονομικά σου, θα κάνεις τους διακανονισμούς σου, θα κόψεις κακές συνήθειες που άδειαζαν το πορτοφόλι σου και θα προσπαθήσεις να βρεις τις ισορροπίες σου προκειμένου να εξασφαλίσεις καλύτερους πόρους!

 

ΖΥΓΟΣ
Εσύ φίλε μου Ζυγέ, θα πάρεις αποφάσεις για την ζωή και το μέλλον σου, θα εξομολογηθείς τα ενδότερα μυστικά σου, θα κάνεις την ψυχοθεραπεία σου, θα πεις αυτά που σε βασάνιζαν και θα δώσεις απαντήσεις σε όποιον σε πίεζε το τελευταίο διάστημα να του πεις ακριβώς τι έχεις στο μυαλό σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εσύ φίλε μου Σκορπιέ, θα κάνεις την ενδοσκόπησή σου, θα τα βρεις με τον εαυτό σου, θα απομονωθείς για λίγο από όλους και από όλα και θα κρατήσεις μυστικές τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου, έτσι γιατί δεν θέλεις κανείς να σε «ματιάσει» ή πολύ απλά δεν έχεις εμπιστοσύνη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εσύ φίλε μου Τοξότη, θα δεις φίλους και θα λύσεις παρεξηγήσεις, όμως θα πάρεις την απόφαση να τα πεις χύμα και τσουβαλάτα σε φίλους που δεν σε εκτίμησαν ή που σε αδίκησαν !

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εσύ φίλε μου Αιγόκερε, θα πάρεις αποφάσεις για το μέλλον, τους στόχους, την καριέρα ή και το γάμο! Θα κάνεις τα πάντα για να προβάλεις την εικόνα σου, τα ταλέντα σου ή και θα κάνεις τα βήματα για να αποδείξεις την αξία σου !

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εσύ φίλε μου Υδροχόε, θα αρχίσεις να καταστρώνεις ένα ταξίδι, θα θελήσεις να αναπτύξεις περισσότερο τις γνώσεις σου, θα πάρεις μέρος σε ένα σεμινάριο, ή και θα πάρεις και κάποιο ρίσκο που θα σε βοηθήσει να πας μπροστά!

 

ΙΧΘΥΣ
Εσύ φίλε μου Ιχθύ, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr θα κάνεις διαπραγματεύσεις σε συνεργασίες οικονομικές, σκέψου ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις τα παζάρια σου, προσπαθώντας να μη σε πιάσει κάποιος «κότσο» και σε ξεγελάσει οικονομικά!

Ζώδια: Σύνοδος Ήλιου – Ερμή στις 20/10/23 – Η Ώρα των Τελικών αλλά Δίκαιων Αποφάσεων

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *