Η Μάγισσα Spoiler: Χαροπαλεύει ο…

 

Η Μάγισσα Spoiler: Χαροπαλεύει ο…

 

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα μιας και θα δούμε τον Μάρκο να χαροπαλεύει.Η Μάγισσα Spoiler: Χαροπαλεύει ο…

Συγκεκριμένα, ένα άτομο το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις στον πύργο είναι φυσικά η Θεοφανώ, η υπηρέτρια των Λασκαραίων και η παρουσία της έχει αρχίσει να γίνεται πολύ ενοχλητική για κάποιους.

Μάλιστα, η Μεταξία, που υποπτεύεται πως η Θεοφανώ συναντιέται κρυφά με τον Μάρκο, είναι αποφασισμένη να τη βγάλει από τη μέση και έτσι βάζει μπρος το σχέδιο δολοφονίας της, το οποίο είναι μία δηλητηριασμένη κανάτα με νερό.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Αλέκος θέλει να σαπίσει ο γιος του στη φυλακή

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχε σχεδιάσει και η κανάτα φτάνει στα χέρια του Μάρκου, ο οποίος πίνει το δηλητήριο που προοριζόταν για την Θεοφανώ.

Έτσι, χωρίς να το γνωρίζει, σώζει τη γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του, με αποτέλεσμα ο Μάρκος να χαροπαλεύει, όπως θα δούμε στην συνέχεια της Μάγισσας.

Όλοι φυσικά θα πάθουν σοκ και θα αναρωτιούνται ποιος μπορεί να ήθελε τον Μάρκο νεκρό, ενώ από την άλλη η Θεοφανώ νιώθει τύψεις, γιατί έχει καταλάβει πως το δηλητήριο προοριζόταν για εκείνη…

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία υποκύπτει στη μοίρα της

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *