Η Μάγισσα: Ο Αντρέι κατηγορεί τον Τζανή ως φονιά του βρέφους

 

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι κατηγορεί τον Τζανή ως φονιά του βρέφους

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αντρέι κατηγορεί τον Τζανή ως φονιά του βρέφους.

 

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε η Θεοφανώ είναι σίγουρη πως ο Βρώτσος εμπλέκεται στην δολοφονία του βρέφους. Η ίδια εκμυστηρεύεται τις υποψίες της στον Φρίξο και μαζί σχεδιάζουν ένα κόλπο για να τον ξεσκεπάσουν.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολόγιζαν. Η Πολυξένη ανακαλύπτει τα σχέδια της Θεοφανώς και του Φρίξου και ενημερώνει άμεσα τον Βρώτσο. Με τη σειρά του εκείνος αναλαμβάνει δράση και οι δύο νέοι κινδυνεύουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει φυλακή και τρώει ισόβια

Εντωμεταξύ ο Αντρέι με τον Τζανή θα βρεθούν ακόμα μια φορά αντιμέτωποι με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Ρώσος συνεχίζοντας την έρευνα του υποπτεύεται ως δολοφόνο του βρέφους ένα πρόσωπο της οικογένειας Λάσκαρη και όχι τον Βρώτσο.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζανή. Μάλιστα, ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Κανέλλο τις υποψίες του και εκείνος σοκάρεται. Ωστόσο σύμφωνα με το myTV ο Αντρέι είναι σχεδόν σίγουρος και ο Κανέλλος εξομολογείται όσα του είπε στη Δαμιανή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 32 , 33 , 34 , 35

Η γυναίκα συγκρούεται μαζί του έντονα και του ξεκαθαρίζει να μην πει τίποτα στον Μιχαήλ καθώς έτσι θα κινδυνεύσει ο μοναχογιός της ενώ επιμένει πως ο Τζανής δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία.

Ξέρει πως αν ο Μιχαήλ και ο Μάρκος μάθουν τις υποψίες του Ρώσου ο Τζανής θα μπει στο στόχαστρο τους και θα έχουν εντάσεις.

Στα υπόγεια του Πύργου συνωμοσίες συνεχίζουν να εξυφαίνονται καθώς ο πραγματικός δολοφόνος του βρέφους κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *