Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 14, 15, 16

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 14, 15, 16

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια 14, 15, 16 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 14, 15, 16

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 14 στις 23/10/2023
Επεισόδιο 14
Δευτέρα

Ο Μάρκος μαθαίνει ότι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο έδιωξε η Δαμιανή τη μητέρα του από τον πύργο ήταν για να την κρατήσει μακριά από τον Μιχαήλ, αφού οι δυο τους συνέχισαν να έχουν σχέσεις. Η αποκάλυψη αυτή τον καταρρακώνει. Σε μεγάλους μπελάδες έχει μπει όμως και ο Τζανής που έμαθε ότι η Μεταξία αποκάλυψε στην Γερακίνα την παράνομη σχέση τους.

Η πράξη της αυτή θα σταθεί αφορμή για να τσακωθούν άσχημα οι δυο τους αλλά και να πάρει εκείνος την απόφαση να απομακρυνθεί από κοντά της, φοβούμενος πως αν αποκαλυφθεί η αλήθεια θα έρθει αντιμέτωπος με τον αδερφό του και τον πατέρα του.

Η Θεοφανώ από την άλλη εκμυστηρεύεται στην Σιμώνη αυτό που της συμβαίνει και εκείνη της προτείνει ένα σχέδιο για να κάνει το χάρισμα της σύμμαχο της. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος παίρνει μία απόφαση που συγκλονίζει την Αναστασία.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Άννα δεν θέλει να κρατήσει το παιδί

Στο μεταξύ ο Αντρέι βλέπει το πρόσωπο του Μανώλη τον άνθρωπο που θα αφύπνιση αυτούς που πρέπει για να βοηθήσουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή του. Έτσι αποκαλύπτει σε εκείνον και στον ρασοφόρο ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που βρίσκεται στη Μάνη και τους προτείνει να συνταχθούν μαζί του, προκειμένου να φέρουν σε πέρας την δύσκολη αυτή η αποστολή.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 15 στις 24/10/2023
Επεισόδιο 15
Τρίτη

Το σχέδιο του Τζανή για να γλιτώσουν τα κουρσέματα των Γερακάρηδων ικανοποιεί μεν πολλούς, αλλά τον οδηγεί και σε ρήξη με τον Μάρκο, κι αυτό βέβαια είναι κάτι που δεν τον συμφέρει, ειδικά στην παρούσα φάση.

Η Θεοφανώ από την άλλη συγκρούεται με τον Φρίξο εξαιτίας της Σιμώνης και του τρόπου που διάλεξε να την βοηθήσει, προκειμένου να επανέλθει το χάρισμα της και να αρχίσει να ξαναβλέπει τα οράματα.

Στο μεταξύ, οι αρραβώνες του Τζανή με την Κερασίνα γιορτάζονται με κάθε επισημότητα, προς μεγάλη απογοήτευση της Μεταξίας, η οποία νιώθει ότι χάνει οριστικά το μοναδικό άντρα που αγάπησε στη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η παρορμητική κίνηση του Σταύρου που σπέρνει πανικό

Την ίδια στιγμή δύο ψαράδες ανακαλύπτουν ένα πτώμα που θα φέρει καινούργιες τις καταιγίδες, ενώ ένα νέο όραμα της Θεοφανώς θα της δείξει αυτό που τόσο λαχτάρα ο Μιχαήλ. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η συνάντηση του Αντρέι με τον μυστηριώδη ρασοφόρο στρέφεται ξανά με αποτυχία, απογοητεύοντας τον.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 16 στις 25/10/2023
Επεισόδιο 16
Τετάρτη

Ο Φρίξος προειδοποιεί την Αγάθη για την επιρροή που ασκεί η Σιμώνη το τελευταίο διάστημα στη Θεοφανώ και η μοναχή, φοβούμενη τα χειρότερα, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Ο Σπήλιος αναθέτει στον Θράσο να παρακολουθεί τον Μισέλ πιστεύοντας πως ο Γάλλος ανακάλυψε που βρίσκεται ο θησαυρός. Ο Μιχαήλ είναι σίγουρος πως το καράβι του κουρεύτηκε από τον Σπήλιο, ενώ η Μεταξία αποφασίζει να εκδικηθεί ύπουλα τον Τζανή. Η Θεοφανώ με την βοήθεια του Φρίξου στήνουν ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσουν το δολοφόνο του βρέφους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *