Σασμός: Η αμείλικτη σύγκρουση δύο αδερφών

 

Σασμός: Η αμείλικτη σύγκρουση δύο αδερφών

Η Γιαγιά Είρηνη αναλαμβάνει να μιλήσει στον Αντρέα με την ελπίδα την αυτή μόνο μπορεί να τον κάνει να αλλάξει γνώμη και να συμφιλιωθεί κι αυτός με τους Σταματάκηδες.Σασμός: Η αμείλικτη σύγκρουση δύο αδερφών

 

Εκείνος πάλι δεν έχει την παραμικρή διάθεση να συμβιβαστεί.

 

Αντίθετα, αφήνει τα νεύρα του να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο.

Ξεστομίζει λόγια βαριά και φτάνει στο σημείο να συγκρουστεί ευθέως άγρια με τη γιαγιά η οποία νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν. Χάνει τις αισθήσεις της και δείχνει πως θα χάσει τη μάχη με τον θάνατο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη μαθαίνει για το νεφρό του Αστέρη

Οι δικοί της την βρίσκουν λιπόθυμη και την μεταφέρουν άμεσα στο νοσοκομείο. Παρόλα αυτά οι γιατροί δεν τους δίνουν πολλές ελπίδες. Φαίνεται πως η γερόντισσα δεν αντέχει άλλο και η κατάσταση της αναγκάζει την Αργυρώ και τον Αστέρη να αναβάλουν για άλλη μια φορά τους αρραβώνες τους.

Απογοητευμένος ο Αστέρης ξεσπάει πάνω στο Μαθιό και τα σύννεφα αρχίζουν πάλι να μαζεύονται απειλητικά πάνω από το χωριό το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει έναν εφιάλτη. Την αμείλικτη σύγκρουση δύο αδερφών.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: επόμενα επεισόδια 71-72-73-74-75

Ο Παύλος που έχει αναλάβει και επίσημα το οινοποιείο του Φαρμάκη προσλαμβάνει τον Βαγγέλη την ώρα που η Στέλλα παραιτείται από δικηγόρος του Αντρέα αντιλαμβανόμενη το πόσο επικίνδυνος είναι και πόσο αποφασισμένος να συνεχιστεί η βεντέτα με τους Σταματάκηδες.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *