Η Μάγισσα: Ο Μάρκος ξεγράφει τη μητέρα του

 

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος ξεγράφει τη μητέρα του

Ενώ ο Μάρκος μαθαίνει την αλήθεια για την μητέρα του και πικραίνεται πολύ ο Τζανής τσακώνεται άγρια με την Μεταξία που αποκάλυψε την σχέση τους στη μητέρα της.Η Μάγισσα: Ο Μάρκος ξεγράφει τη μητέρα του

 

Αυτή αποφασίζει να τον εκδικηθεί λίγο μετά τον αρραβώνα του, την ώρα που η Θεοφανώ έρχεται κοντά με την Σιμόνη και βλέπει σε ένα όραμα το δολοφόνο.

Μαθαίνοντας πως η Μεταξία είπε στη μητέρα της ότι οι δύο τους έχουν σχέση ο Τζανής εξαγριώνεται. Τη κατηγορεί ότι κάνει του κεφαλιού της χωρίς να λογαριάζει τις συνέπειες και όταν εκείνη του αντιμιλά συγκρούεται άγρια μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ευθύμης σε Αντώνη: «Σκότωσες τη γυναίκα μου»

Την ίδια στιγμή ο Μάρκος μαθαίνει το πραγματικό λόγο για τον οποίο η Δαμιανή έδιωξε την μητέρα του από το Πύργο και καταρρακώνεται. Πλέον νιώθει τόσο πικραμένος μαζί της που παίρνει την απόφαση να κρατηθεί μακριά της.

Όσο κι αν εκείνη τον παρακαλεί να αλλάξει γνώμη ο Μάρκος παραμένει αμετάπειστος. Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV δεν μπορεί να συγχωρέσει την προδοσία και προτιμά να την κάνει πέρα όσο κι αν αυτό τον πληγώνει.

Στο πρόσωπο του Μανώλη ο Αντρέι βρίσκει επιτέλους τον άνθρωπο που θα αφυπνίσει αυτούς που πρέπει ώστε να φυτευτεί ο σπόρος της επανάστασης στην υποδουλωμένη Ελλάδα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τα σατανικά σχέδια σε ένα κρεβάτι πάθους

Έτσι αφού πρώτα σιγουρεύεται ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί αποκαλύπτει σε αυτόν και στον Ρασοφόρο τη μυστική του αποστολή και τους ζητά να τον βοηθήσουν ώστε το όραμα να γίνει πράξη. Την ίδια στιγμή ο Τζανής περιγράφει το δικό του ριψοκίνδυνο σχέδιο ώστε να γλιτώσουν από τα κουρσέματα των Γερακάρηδων.

Οι περισσότεροι τον ακούν με προσοχή και δείχνουν ικανοποιημένοι από το πλάνο του μικρού. Όχι όμως και ο Μάρκος που έχει πιο μετριοπαθή τακτική και συγκρούονται με τον αδερφό του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *