Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια: Το νέο τρέιλερ κόβει την ανάσα

Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια: Το νέο τρέιλερ κόβει την ανάσαΚυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια» που θα προβάλλεται τη νέα σεζόν από το OPEN με ένα πολυπληθές καστ εξαιρετικών ηθοποιών.

Γνώριμα πρόσωπα και νέοι χαρακτήρες έρχονται στο «Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια»

Συγκλονιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στην πολυσυζητημένη συνέχεια της ιστορίας με γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και νέους χαρακτήρες, που θα μας μεταφέρουν στον πυρήνα πραγματικών ιστορικών γεγονότων.

Η συνέχεια της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» θα μας ταξιδέψει στο 1922 και θα εξελιχθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους, με παράλληλες ιστορίες που εκτυλίσσονται στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στον Πόντο και φυσικά στη Σμύρνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η τιμωρία της Μυρτάλης

Στη σειρά θα παρακολουθήσουμε την Ιφιγένεια που προσπαθεί να βρει τον Μίλτο, μη γνωρίζοντας πως ο αγαπημένος της είναι νεκρός. Φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη θα συναντήσει τον Δημοσθένη Μαντά, τον γιατρό που θα προσπαθήσει να σώσει το παιδί της και θα βοηθήσει την ίδια στην αναζήτησή της για τον Μίλτο. Εκτός από την περιπέτεια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη και την εξέλιξη της σχέσης τους, θα δούμε επίσης άλλες ιστορίες προσφύγων που η ζωή τους επηρεάζεται από τα διεθνή συμφέροντα της εποχής. Όλη η πλοκή διαδραματίζεται με φόντο τα ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν τον Ελληνισμό κατά το διάστημα 1919-1923.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Χωρίς επεισόδιο σήμερα κι ο λόγος δεν είναι το Debate

Στη σειρά λαμβάνουν μέρος καταξιωμένοι ηθοποιοί, συγκεκριμένα 220 σε βασικούς ρόλους, 260 σε συμπληρωματικούς και περισσότεροι από 2.500 σε βοηθητικούς.

Δείτε το νέο τρέιλερ της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *