Παγιδευμένοι: Ένας δίδυμος γιος φέρνει την καταστροφή

 

Παγιδευμένοι: Ένας δίδυμος γιος φέρνει την καταστροφή

Βλέποντας τη φωτογραφία της οικογένειας που είχε εξαφανιστεί πριν από δύο χρόνια και την αντιστοιχία των μελών της με τα πτώματα που ανασύρθηκαν από το πηγάδι ο Δημήτρης έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος επιλέγει παρόμοια θύματα με στόχο να φτιάξει κάθε φορά μία οικογένεια.Παγιδευμένοι: Ένας δίδυμος γιος φέρνει την καταστροφή

 

Εξηγεί την θεωρία του στο Σταύρο λέγοντας ότι πρέπει να ψάξουν για τυχόν επιζώντες συγγενείς όμως δεν πείθεται.

Είναι τόσο αποφασισμένος να βρει τον δολοφόνο της αδερφής του που έχει χάσει την ψυχραιμία του και την ικανότητα του να σκέφτεται καθαρά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός : Μήπως τελικά η Ανθούλα ζει;

Μάταια προσπαθεί η Αγγελική να τον ηρεμήσει. Ξεσπάει πάνω της και πιέζει αφόρητα τον Δημήτρη και τον Αντρέα να του φέρουν τα αποτελέσματα. Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, όμως οι δυο τους έχουν ρίξει όλο το βάρος της έρευνας στο παλιό έγκλημα και ανακαλύπτουν ότι υπήρχε ένας δίδυμος γιος ο οποίος δεν ήταν μες τα θύματα.

Τη δική της έρευνα κάνει όμως και η Άννα αφού στέλνει τον Σωτήρη να φωτογραφίσει τα στοιχεία της δικογραφίας, επισκέπτεται τη γειτονιά της οικογένειας που δολοφονήθηκε δύο χρόνια πριν, μαθαίνει για την ύπαρξη ενός θείου και ζητά από το Γεράσιμο να βρει την διεύθυνση του.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα πιάνει στα πράσα τους…

Ο Σωτήρης δείχνει την διεύθυνση αυτή στον Δημήτρη και ο Αντρέας καλεί αμέσως τον άντρα να καταθέσει. Ωστόσο και πάλι δεν οδηγούνται πουθενά. Το μόνο που μαθαίνουν είναι πως όντως υπήρχε δίδυμο παιδί το οποίο όμως μεγάλωσε με την οικογένεια της θείας του στην Αμερική και παραμένει εκεί μέχρι σήμερα.

Και μέχρι να σκεφτούν τα επόμενα βήματα τους ο δολοφόνος χτυπά ξανά. Ένας άντρας και ένα δωδεκάχρονο αγόρι αγνοούνται και όλα δείχνουν ότι ο μανιακός έχει ήδη επιλέξει τα επόμενα θύματα του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *