Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : 21, 22, 23, 24, 25

 

Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : 21, 22, 23, 24, 25

 

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : 21, 22, 23, 24, 25. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA Ο Παράδεισος των κυριών.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος :21, 22, 23, 24, 25

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 21 στις 23/10/23
Επεισόδιο 21
Δευτέρα

Η υπόθεση του τραυματισμού της Βικτώριας γίνεται όλο και πιο περίπλοκη μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκαν από τον Άγη, δημιουργώντας έντονη ανησυχία σε όλους.

Η Ζηνοβία αποφασίζει να αντιμετωπίσει του φόβους της και να προσπαθήσει να αλλάξει τη ζωή της.

Η Αμαλία προσπαθεί να αντιμετωπίσει την Στέλλα όταν αντιλαμβάνεται ότι οι πράξεις τις δημιουργούν προβλήματα σε εκείνη αλλά και στους γύρω της.

Στο Μπραζίλ υπάρχει μεγάλη αναστάτωση μετά την επίσκεψη που δεχτήκανε από τον Χρήστο. Η Φρόσω συνεχίζει να συμπεριφέρεται άσχημα στον Πάρη μετά την αποκάλυψη που της έκανε η Πολυξένη για τον βιασμό της Αμαλίας από κείνον. Η συμπεριφορά της όμως θα ξεπεράσει κάθε όριο φέρνοντας και την ίδια σε πολύ δύσκολη θέση.

 

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 22 στις 24/10/23
Επεισόδιο 22
Τρίτη

Ο Φώτης με τη Μάγια επισκέπτονται το αστυνομικό τμήμα και η κατάθεση της αρκεί ώστε να ενοχοποιήσει το Χρήστο. Ο Ντίνος λέει στον Βύρωνα το νέο του σχέδιο που αφορά την αναζήτηση της εξαφανισμένης Λιζέτας
στην Αμερική.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Αλήτες, τζάμπα πέθανε το παιδί μου»

Παρόλα τα εμπόδια και τις αντιρρήσεις των περισσότερων ο Πάρης και Γεωργία συναντιόνται ξανά…

Ο Σίμος πείθει την Αμαλία να πάνε μια βραδινή βόλτα και δίνουν το πρώτο τους φιλί. Ο Άγης κάνει μια σειρά από μυστήρια τηλεφωνήματα στο σπίτι του και αποκαλύπτεται μόνο στην Αμαλία…

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 23 στις 25/10/23
Επεισόδιο 23
Τετάρτη

Ο Σωτήρης με τον Δημοσθένη παραβιάζουν το σπίτι του Χρήστου αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…Η Πολυξένη κάνει μια αναπάντεχη αποκάλυψη στον Σωτήρη. Η Αμαλία πηγαίνει και συναντάει τον Άγη εκεί που είναι κρυμμένος, της δίνει κάτι για την Πολυξένη…

 

Η Πιπίτσα προσπαθεί να επηρεάσει την Γεωργία. Ο Πάρης καταρρακωμένος ψυχολογικά πηγαίνει στο Μπραζίλ. Εκεί όμως τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη! Σο δωμάτιο της Μάγιας βρίσκει κάτι που δεν περίμενε ποτέ να δει…

 

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 24 στις 26/10/23
Επεισόδιο 24
Πέμπτη

Η Μιράντα και ο Ντίνος αποφασισμένοι ότι θέλουν να γίνουν γονείς κάνουν το επόμενο βήμα. Στο σπίτι των Μπουραντάδων το κλίμα συνεχίζει να είναι βαρύ μετά την εξαφάνιση του Άγη και θα γίνει ακόμα χειρότερο μετά από μία επίσκεψη που δέχεται ο Χριστόφορος. Η Πολυξένη έρχεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη αποκάλυψη.

Ο Χριστόφορος στην προσπάθεια του να ηρεμήσει τα πνεύματα στο σπίτι βάζει την Στέλλα και την Αμαλία να κουβεντιάσουν αυτά που τους απασχολούν.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα μαθαίνει πως ο Μάρκος είναι νεκρός

Από την άλλη η Στέλλα ανακαλύπτει ένα μυστικό της Ζαχαρούλας και την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Η Όλγα μετά από ένα ισχυρό σοκ που δέχεται σε σχέση με τον Πάρη, αποφασίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της να τα ξαναβρεί ο Πάρης με την Γεωργία.

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 25 στις 27/10/23
Επεισόδιο 25
Παρασκευή

Ο Πασχάλης με τη Τζένη τα έχουν βρει και συνειδητοποιούν ότι ο κύριος λόγος, που τσακώνονται είναι πως δεν ζουν μαζί. Για να παντρευτούν όμως, πρέπει να τακτοποιούσουν πρώτα τη Ζαχαρούλα.

Ο Σίμος έχει ψυχρανθεί με την Αμαλία, ενώ η Γεωργία βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Από τη μια ο Πάρης της ανακοινώνει ότι θα φύγει για δουλειά στο εξωτερικό και από την άλλη μαθαίνει, ότι ο Άγης δεν θα αναγνωρίσει το μωρό της.

Ο Ντίνος συγκεντρώνοντας τα έγγραφα, που χρειάζονται με τη Μιράντα για την αίτηση υιοθεσίας, δεν βρίσκει στο συρτάρι του το πιστοποιητικό γεννήσεως του και συμπεραίνει, ότι του το έχει κλέψει ο Σίμος.

Το θράσος της Στέλλας κορυφώνεται και εξομολογείται τον έρωτα της στο Χριστόφορο. Ο Σωτήρης δίνει το σημειωματάριο του Αποστόλη σε γραφολόγο, περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *