Σασμός: Ψαράδες βρίσκουν το πτώμα του Ευθύμη

 

 

Σασμός: Ψαράδες βρίσκουν το πτώμα του Ευθύμη

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ψαράδες βρίσκουν το πτώμα του Ευθύμη.

 

Αντώνης και Γιώργος δεν έχουν σταματήσει να ψάχνουν τον εξαφανισμένο Ευθύμη Φαρμάκη.

 

Ο Παύλος Βρουλάκης όπως θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο πέταξε το πτώμα του στη θάλασσα σίγουρος πως δεν θα το βρει ποτέ κανείς.

Οι τύψεις θα κατατρώνε την ψυχή του Παύλου στο πρώτο επεισόδιο της σειράς Σασμός. Όχι μόνο σκότωσε τον αδερφικό του φίλο Ευθύμη Φαρμάκη αλλά και όπως θα δούμε αναγκάστηκε να τον πετάξει στα ανοιχτά του κρητικού πελάγους.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Θύμιος μαθαίνει για το παρελθόν του Σοφιανόπουλου

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, ήσυχος πλέον πως δεν θα πειράξει την οικογένειά του θα συνεχίσει τη ζωή του έχοντας τον όμως πάντα στο μυαλό του. Την ίδια στιγμή η αστυνομία θα έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τον σκοτεινό άντρα και να τον συλλάβει.

Όμως τα ίχνη του θα έχουν χαθεί. Μέρες αργότερα δύο ψαράδες μαζεύοντας τα δίχτυα τους θα δουν κάτι να βρίσκεται επάνω στα βράχια. Θα το πλησιάσουν με τη βάρκα τους και θα καταλάβουν πως πρόκειται για πτώμα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα δολοφονίας κατά του Αστέρη

Τρομαγμένοι, θα καλέσουν την αστυνομία και στο σημείο άμεσα σπεύδει ο Γιώργος ο οποίος θα αναγνωρίσει πρώτος τον Ευθύμη Φαρμάκη.

 

Ο Αντώνης θα μείνει εμβρόντητός αλλά όπως θα πει και στην Μαρίνα θα απογοητευτεί γιατί πίστευε ότι η τιμωρία που του αξίζει δεν είναι ο θάνατος αλλά η φυλακή, προκειμένου να σκεφτεί αυτά που έχει κάνει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *