Η Μάγισσα: Ενα νέο πτώμα ξεβράζει η θάλασσα

Η Μάγισσα: Ενα νέο πτώμα ξεβράζει η θάλασσαΟ Τζανής συγκρούεται με την Μεταξία επειδή αποκάλυψε στην μητέρα της τον δεσμό τους και μερικές ημέρες αργότερα προχωρά κανονικά στον αρραβώνα του με την Κερασίνα. Η Μεταξία ετοιμάζει την εκδίκηση της. Ο Αντρέι συναντιέται με τον μυστηριώδη ρασοφόρο και τον Μανώλη για να τους πείσει να συμμετάσχουν στην αποστολή του.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Σπήλιος λέει στον Θράσο ότι ο Μισέλ πιθανόν ξέρει που κρύβεται ο θησαυρός και κράτα το στόμα του κλειστό. Η Θεοφανώ με τον Φρίξο καταστρώνουν ένα σχέδιο για να βρουν τον δολοφόνο του μωρού. Ένα πτώμα ξεβράζεται στην παραλία και καινούργιες καταιγίδες έρχονται στη Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Η Αθηνά τρελαίνεται – Ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο

Ο Μάρκος μαθαίνει τον πραγματικό λόγο που η Δαμιανή έδιωξε την Αναστασία από τον Πύργο και καταρρακώνεται. Ο Τζανής έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με την Μεταξία καθώς μαθαίνει ότι αποκάλυψε στην Γερακίνα, την παράνομη σχέση τους.

Δεν ήθελε με τίποτα να γνωρίζει και η μητέρα της το ένοχο μυστικό τους. Στο μεταξύ η Θεοφανώ εκμυστηρεύεται στην Σιμώνη αυτό που της συμβαίνει και εκείνη της προτείνει ένα σχέδιο για να κάνει το χάρισμα της σύμμαχο της.

Διαβάστε Επίσης  Το προξενιό της Ιουλίας: Ο ρόλος της Δέσπως στη δολοφονία του Προβιού

Ο Μάρκος παίρνει μία απόφαση που θα συγκλονίσει την Αναστασία. Ο Αντρέι βλέπει στο πρόσωπο του Μανώλη το σωστό άνθρωπο που θα αφυπνίσει αυτούς που πρέπει για να τον βοηθήσουν να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Ο Αντρέι αποκαλύπτει στον ρασοφόρο και στο Μανώλη την αποστολή του με σκοπό να τους πείσει να συμμετάσχουν και οι ίδιοι. Το σχέδιο του Τζανή για να γλιτώσουν από τα κουρσέματα των Γερακάρηδων ικανοποιεί πολλούς αλλά τον οδηγεί σε ρήξη με τον Μάρκο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *