Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος : 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος : 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος : 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 16 στις 12/10/2023
Επεισόδιο 16
Πέμπτη

Ο Μάνος για να συνεφέρει τη Μαρίνα απομακρύνει όλα τα μωρουδιακά από το σπίτι. Ο Λυκούργος ενημερώνεται για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Φιλίππου και ανησυχεί.

Η Ξένια δέχεται να γεννήσει το παιδί του Δημοσθένη, εισπράττοντας αμοιβή για να το μεγαλώσει τη γυναίκα του. Η Μαργαρίτα πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 17 στις 13/10/2023
Επεισόδιο 17
Παρασκευή

Η Άννα μένει έκπληκτη όταν ο Ισίδωρος της δίνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για γαμήλιο δώρο. Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Στάθης γνωρίζει για την απόπειρα δολοφονίας του Φίλιππου και γίνεται έξαλλος.

Η Δήμητρα πηγαίνει στο σπίτι του Γιώργη για να τον βοηθήσει με την μετακόμιση. Χωρίς σκέψη έρχονται κοντά και δεν μπορούν να σταθούν στο πάθος που ακολουθεί.

 

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία καταζητείται για δολοφονική επίθεση

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 18 στις 16/10/2023
Επεισόδιο 18
Δευτέρα

Η Ιουλία και ο Στάθης ζητούν από τον ντετέκτιβ να εντοπίσει την κόρη τους για να της εξηγήσουν την αλήθεια. Η Μαργαρίτα αναρωτιέται ποιος κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό της και ο Λυκούργος αναλαμβάνει να την βοηθήσει.

 

Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς έρχονται αντιμέτωποι με τον παλιό λοχία που επανεμφανίζεται στο στρατόπεδο. Ο Κουράκος έρχεται σε δύσκολη θέση απέναντι στον Ορέστη εξαιτίας της σχέσης του με τη Δήμητρα.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 19 στις 17/10/2023
Επεισόδιο 19
Τρίτη

Η Μαρίνα δείχνει να συμφωνεί με την πρόταση του Μανού για χωρισμό κι αυτός απελπισμένος ζητά την βοήθεια του Ισίδωρου.

Ο Στάθης βλέπει τη στάση της Ασπασίας και το Δημοσθένη απέναντι στον Ορέστη και προσπαθεί να τους συνετίσει για να μην γαντζωθούν πάνω του. Η Μαργαρίτα δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 20 στις 18/10/2023
Επεισόδιο 20
Τετάρτη

Η Ειρήνη παροτρύνει την Ασπασία να εξελίξει τη βιοτεχνία και της δίνει συμβουλές. Ο Μάνος πηγαίνει στο καφενείο και συναντάται εκεί την Αφροδίτη με την οποία πέρνα ένα όμορφο απόγευμα.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Ο Άρης πέφτει στην παγίδα της Όλγας

 

Η Άννα και η Βασιλική τους βλέπουν και πηγαίνουν στην Μαρίνα για να την ταρακουνήσουν. Η Θεοδώρα πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο άνθρωπο που απειλεί την Μαργαρίτα.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 21 στις 19/10/2023
Επεισόδιο 21
Πέμπτη

Η Θεοδώρα πήγαινε με τον Λυκούργο στο τμήμα για να κάνει μήνυση κατά αγνώστου. Η Ειρήνη αποφασίζει να κάνει την Ασπασία σταρ του Τικ Τοκ.

Η Μαργαρίτα με την Θοδώρα μετακομίζουν στο σπίτι της Αθηνάς για να νιώθουν ασφαλείς. Ο Ορέστης μαθαίνει ότι κάποιος του έκαψε το γυμναστήριο στην Αθήνα και φεύγει για την πρωτεύουσα. Τότε ο Κουράκος του λέει ότι ξέρει κάτι για το παρελθόν του που έχει κρατήσει κρυφό από όλους.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 22 στις 20 /10/2023
Επεισόδιο 22
Παρασκευή

Η Αθηνά λέει στη Μαρία ότι λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνει να πάει στο Σούνιο και εκείνη καλή την παρέα για να παίξουν χαρτιά.

Η Αρετή βλέπει τον Μάνο να μπαίνει το βράδυ στο σπίτι της Αφροδίτης και πηγαίνει να το πει στην Μαρίνα δίνοντας ακόμα ένα χτύπημα στην ήδη κλονισμένη σχέση του ζευγαριού…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *