Η Γη της Ελιάς: Άσχημο το τέλος για Ιουλία και Γιώργη

Η Γη της Ελιάς: Άσχημο το τέλος για Ιουλία και ΓιώργηΈναν επεισοδιακό, όπως όλα δείχνουν χωρισμό, θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς ανάμεσα στον Γιώργη Κουράκο και την Ιουλία Βρεττάκου. Την πρώτη κίνηση θα την κάνει η ηρωίδα, η οποία θα αποφασίσει να δώσει το τέλος σε αυτή την όμορφη αλλά και σύντομη σχέση.

Επεισοδιακός ο χωρισμός για Ιουλία και Γιώργη στην Γη της Ελιάς

Ο Κουράκος, μαθαίνοντας τις τυχαίες συναντήσεις της Ιουλίας και του Στάθη στο δρόμο, γίνεται έξαλλος με την γυναίκα του. Η Ιουλία αρχίζει να κουράζεται από τη στάση αυτή του Γιώργη καθώς του έχει εξηγήσει επανειλημμένα πως δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα ξανά ανάμεσα σε αυτή και τον Στάθη. Ο Γιώργης όμως, δεν δείχνει να την κατανοεί και είναι συνεχώς περικυκλωμένος από την ανασφάλεια του. Έτσι η κρίση δεν αργεί να έρθει στο ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Νέες ανατροπές με την Αργυρώ

Η Ιουλία απογοητευμένη από την όλη συμπεριφορά του Γιώργη στην σειρά Η Γη της Ελιάς δείχνει ότι δεν είναι σε θέση να προσπαθήσει άλλο για το γάμο της και αποφασίζει να χωρίσει. Θέλει να μείνει μόνη της για ένα διάστημα και να σκεφτεί. Ο χωρισμός για το ζευγάρι θα είναι επεισοδιακός κορυφώνοντας την αγωνία των τηλεθεατών στα ύψη. Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου, ένα ζευγάρι δυστυχώς χωρίζει τους δρόμους του οριστικά.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες – Επεισόδια 6-7-8

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *