Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική στρέφεται προς τον Μιλτιάδη

 

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική στρέφεται προς τον Μιλτιάδη

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Βασιλική στρέφεται προς τον Μιλτιάδη.

 

Η Βασιλική θα καταφέρει ευτυχώς να ανοίξει τα μάτια της και να αφήσει για πάντα πίσω της το άτυχο περιστατικό με τον παρολίγον πνιγμό της, στην γη της ελιάς.

 

Μόλις καταφέρνουν να την τραβήξουν από το νερό, την ανεβάζουν στη βάρκα. Η Βασιλική φαίνεται σαν ζωντανή – νεκρή. Η Αρετή ουρλιάζει για το παιδί της και ο Στάθης με τον Φίλιππο την κοιτάζουν σαστισμένη.

Ο Μιλτιάδης τους απομακρύνει όλους και σπεύδει να δώσει τις πρώτες βοήθειες. Γνωρίζει ΚΑΡΠΑ και καταφέρνει να την επαναφέρει στη ζωή, πριν να είναι πολύ αργά. Όλοι μένουν άναυδοι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νεκρή και η Ελένη;

Ο Μιλτιάδης καταφέρνει να τη σώσει, από βέβαιο θάνατο. Η Βασιλική ανοίγει τα μάτια της και συνειδητοποιεί πως η εκδρομή στη θάλασσα, παραλίγο να εξελιχθεί σε εφιάλτη.

Οι μέρες που έρχονται είναι δύσκολες. Ο Φίλιππος, ο Στάθης, η Αρετή, η Χάιδω, όλοι γίνονται υπερβολικά υπερπροστατευτικοί απέναντί της και κάνουν τα πάντα, για να μη της λείπει τίποτα. Εκείνη αισθάνεται πως της φέρονται, σα να είναι άρρωστη και θυμώνει πολύ μαζί τους.

Η κατάσταση ξεφεύγει. Σύντομα η Βασιλική νευριάζει και ξεσπά, ζητώντας τους να σταματήσουν, γιατί ο πνιγμός της δεν εξελίχθηκε σε κάτι ραγδαίο, στην γη της ελιάς.

Ο Φίλιππος σκέφτεται σοβαρά να μην επιστρέψει στον στρατό, αλλά αυτό είναι κάτι που δε γίνεται πρακτικά. Κι όσο συμβαίνουν όλα αυτά η Βασιλική προσπαθεί να βρει ένα καταφύγιο. Έναν άνθρωπο που να μην την πνίγει από την υπερπροστασία του κι απλά να κάτσουν να πιούν έναν καφέ μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Παύλος σταματάει τον γάμο του Μαθιού

Κι αυτήν ακριβώς την συγκυρία θα εκμεταλλευτεί ο Μιλτιάδης. Θα την συναντήσει τυχαία στον δρόμο και θα καταλάβει ότι είναι στεναχωρημένη. Η Βασιλική θα της ανοίξει την καρδιά της, αφού έχει ανάγκη να τα πει κάπου και ο Μιλτιάδης θα δείξει κατανόηση.

Οι συναντήσεις τους θα γίνουν όλο και πιο συχνές με την Βασιλική να νιώθει ότι στην δεδομένη στιγμή της ζωής της, είναι ο μόνος που την καταλαβαίνει.

Άραγε οι σχέσεις τους θα παραμείνουν φιλικές ή ο Μιλτιάδης θα εκδηλώσει τα αισθήματά του;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *