Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 27, 28

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 27, 28

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος 27, 28: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN Έρωτας Φυγάς.

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 27 στις 16/10/23
Επεισόδιο 27
Δευτέρα

Ο Ιάσονας εμποδίζει την Αλεξάνδρα να το σκάσει με τον Μάρκο και τα παιδιά και τυφλωμένος από την προδοσία αποφασίζει να την τιμωρήσει. Ο Μάρκος καταλαβαίνει πως το σχέδιό τους απέτυχε και υποπτεύεται πως πίσω από όλα, κρύβεται η Μαργέτα.

Επιστρέφοντας καταρρακωμένος στο σπίτι, μαζί με τον γιο του, βρίσκεται για άλλη μία φορά αντιμέτωπος με την Ευγενία που τον κατηγορεί ότι απήγαγε το παιδί τους.

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος: Ένα τρέιλερ γεμάτο πάθος για το απαγορευμένο

Η Αλεξάνδρα κρατείται με τη βία από τον Ιάσονα και βρίσκει έναν σύμμαχο στο πρόσωπο της Ουρανίας. Οι πολιτικάντηδες και οι οικοπεδοφάγοι, έχοντας χάσει τα ίχνη του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, ρίχνουν αλλού τα βέλη τους. Το σχέδιό τους τίθεται σε εφαρμογή, απειλώντας όχι μόνο περιουσίες αλλά και ανθρώπινες ψυχές.

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 28 στις 17/10/23
Επεισόδιο 28
Τρίτη

Πυρκαγιά ξεσπάει στο Κιάρι κι ενώ εργάτες και Ιάσονας προσπαθούν με νύχια και με δόντια να την κατευνάσουν, η Μαργέτα στη φλεγόμενη καλύβα είναι αποφασισμένη να πληρώσει για τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Αστυνόμε, δεν θ’ αντέξω να χάσω κι άλλο παιδί»

Η Αλεξάνδρα κλειδαμπαρωμένη με τα παιδιά της προσπαθεί να βρει τρόπο να διαφύγει, ενώ ο Μάρκος ανακαλύπτει ποιος είναι ο πραγματικός καταδότης και τον εκδικείται με τον πιο αναπάντεχο τρόπο…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *