Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 5, 6, 7

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 5, 6, 7

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 5, 6, 7 . Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 5, 6, 7

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 5 στις 09/10/2023
Επεισόδιο 5
Δευτέρα

Ένα φορτηγό που έχει αργήσει, καθυστερεί την αναχώρηση του Φοίνιξ. Η Ειρήνη ξαναζεί τον εφιάλτη της στα κύματα και ο φόβος της φουντώνει, αλλά η λογική υπερισχύει και επιβιβάζεται στο πλοίο. Ο Πέτρος προσπαθεί να κρυφτεί από την αστυνομία και γνωρίζεται πάνω στο πλοίο με τον Αντώνη.

Ένας συνεργάτης του Δημήτρη πιάνει τη Λίνα στο λιμάνι, την ώρα που ετοιμάζεται να φύγει, ενώ ο Ορφέας επιμένει να ρωτάει τον Ιπποκράτη για την εξαφανισμένη μητέρα του. Ο Κυριάκος πετάει από την χαρά του που πρόλαβε το πλοίο, ενώ, στο βουνό ένας βοσκός ανακαλύπτει το πτώμα του Γιάννη.

Διαβάστε Επίσης  «Άγριες Μέλισσες»: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 6 στις 10/10/2023
Επεισόδιο 6
Τρίτη

Ο καπετάν Στελής δεν καταφέρνει να εμποδίσει τον απόπλου του Φοίνιξ. Όλο το χωριό μαθαίνει για τη δολοφονία του Γιάννη και ο χωροφύλακας ανακοινώνει ότι ο Πέτρος είναι ο βασικός ύποπτος.

 

Ο Μάκης και η Λίνα βρίσκονται σε διπλανές καμπίνες, αλλά εκείνη τον αποφεύγει η Ειρήνη έχει τα γενέθλιά της και ο Απόστολος της ετοιμάζει μία έκπληξη, ενώ η Ασημίνα ζητάει από το Βασίλη να χωρίσουν.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς – Ανατροπή: Η Ευγενία στο πλευρό της Αλεξάνδρας

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 7 στις 10/10/2023
Επεισόδιο 7
Τετάρτη

Η συνεχείς αναταράξεις προκαλούν αναστάτωση στους επιβάτες και ο Μιχάλης παλεύει να λογικέψει τον καπετάνιο. Ο Πέτρος ακούει ένα μέλος του πληρώματος να να ενημερώνει τον Άγγελο ότι είναι καταζητούμενος.

Η Λίνα ζητάει συγνώμη από τον Μάκη κι αυτός της προτείνει να βγουν ραντεβού όταν φτάσουν στην Αθήνα. Η χωροφυλακή ανακρίνει τον παπά και την παπαδιά για τη φυγή του Πέτρου

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *