Έρωτας Φυγάς: Η Ουρανία κατηγορούμενη για τον φόνο της Μαργέτας

 

Έρωτας Φυγάς: Η Ουρανία κατηγορούμενη για τον φόνο της Μαργέτας

 

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Ουρανία είναι κατηγορούμενη για τον φόνο της Μαργέτας.Έρωτας Φυγάς: Η Ουρανία κατηγορούμενη για τον φόνο της Μαργέτας

 

Στην κηδεία πηγαίνουν όχι μόνο η Ευγενία αλλά και η Νότα που κάνει σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

 

Είναι απόλυτα ψύχραιμη και προσπαθεί να παρηγορήσει τον Στέφανο για το κακό που τον βρήκε.

Βέβαια, επειδή το σατανικό μυαλό της δεν σταματάει να καταστρώνει σχέδια, βαθιά μέσα της χαίρεται που πλέον ο δρόμος μένει ανοιχτός για να καταφέρει αυτό που ήθελε πάντα, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, να πάρει εκείνη για άντρα της τον Στέφανο και να βάλει χέρι στην περιουσία του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Οι Δεμερτζήδες θεωρούν τον Στέφανο Παράσχο νεκρό

Άλλωστε η μοναδική της αντίπαλος έχει εξουδετερωθεί. Ωστόσο η Ευγενία έχει αρχίσει να την υποψιάζεται καθώς συνδέει τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και την αντίρρηση της θείας της για τον γάμο του Στέφανου.

«Έχεις εσύ καμία ανάμειξη σε όλο αυτό;», τη ρωτάει ευθέως. «Πώς είναι δυνατόν να λες κάτι τέτοιο; Πραγματικά αυτό όχι μόνο με προσβάλλει αλλά με κάνει έξω φρενών αφού η ίδια μου η ανιψιά με κατηγορεί», της λέει κάνοντας τη θιγμένη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Έξαλλη η Αιμιλία: «Έχεις χάσει κάθε μέτρο και έλεγχο»

Αργότερα, όταν θα βρει την ευκαιρία η Νότα θα υφάνει νέο σχέδιο και για τον φόνο της Μαργέτας θα βρεθεί κατηγορούμενη η Ουρανία. Άλλωστε ήταν γνωστό ότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν την καλύτερη σχέση και η πιθανότητα αυτή φαντάζει πολύ πειστική.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *