Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 45, 46, 47, 48

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 45, 46, 47, 48

Η Παραλία επόμενα επεισόδια 45, 46, 47, 48: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1. Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 11/11/2023 έως τις 14/ 11/2023.

Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 45, 46, 47, 48

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 45 στις 11/11/2023
Επεισόδιο 45
Δευτέρα

Η απουσία της Αντιγόνης εξακολουθεί να επηρεάζει ψυχολογικά τον Διονύση, καθώς αισθάνεται ότι οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν χωρίς την υποστήριξή της.

Συγχρόνως, η Νόνα και η Κερασία αποφασίζουν να επισκεφτούν το Ηράκλειο για να απολαύσουν μια ημέρα, μακριά από τις ανησυχίες τους στα Μάταλα, ενώ ο Σήφης αντιμετωπίζει με καχυποψία την ελευθερία που αποκτά ο Τόμι στον φούρνο της Νόνας.

Ταυτόχρονα, η παρέμβαση του Λοΐζου με τους επισκέπτες στο καφενείο του Σήφη, δημιουργεί ένταση με την Ελένη, η οποία αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο άντρας της δεν είναι τόσο αθώος όσο νόμιζε.

Ο Τόμι και ο Χάρι αντιμετωπίζουν δυσκολίες, καθώς προσπαθούν να βρουν λύση για τη βιωσιμότητα της κοινότητας των χίπηδων.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης ικετεύει για δανεικά – Το δολοφονικό σχέδιο

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 46 στις 12/11/2023
Επεισόδιο 46
Τρίτη

Οι χίπηδες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τη διοίκηση του Χάρι και αποφασίζουν να συζητήσουν ανοιχτά το μέλλον της κοινότητάς τους.

 

Ο Καραχάλιος συνειδητοποιεί ότι για να βρει νέες πληροφορίες, πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων του χωριού και των χίπηδων, προκειμένου να τους πείσει να αποκαλύψουν μυστικά και ψέματα που του κρατούσαν κρυφά την πρώτη φορά. Θα φέρουν οι εξελίξεις αυτές την αναγκαία γαλήνη και σταθερότητα στην κοινότητα των Ματάλων;

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 47 στις 13/11/2023
Επεισόδιο 47
Τετάρτη

Η άδεια του ξενοδοχείου του Αρχοντάκη είναι έτοιμη να εκδοθεί και ο Παύλος επισκέπτεται τον υπεύθυνο της Πολεοδομίας για να λάβει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις ευχάριστες ειδήσεις, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο ευοίωνα όσο φαίνονται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σε πανικό ο ALPHA με την άνοδο της Μάγισσας

Συγχρόνως, η Υπατία αποκαλύπτει στη Μαρία την περίεργη συμπεριφορά του Μαρκ και τα πρόσφατα αμφιλεγόμενα γεγονότα. Ο Γράντος, από την πλευρά του, αρχίζει να απομακρύνεται από το σπίτι, βυθίζεται στο αλκοόλ και ξενυχτάει, επιστρέφοντας στις παλιές του συνήθειες και συμπεριφορές.

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 48στις 14/11/2023
Επεισόδιο 48
Πέμπτη

Η Κερασία ανησυχεί για την περίεργη συμπεριφορά του Γράντου και αποφασίζει να συζητήσει μαζί του το θέμα της ψυχικής του υγείας, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση μεταξύ τους.

Ταυτόχρονα, η συμπεριφορά του Μαρκ γίνεται ακόμα πιο προβληματική, καθώς η Μαρία μαθαίνει για τις παράνομες δραστηριότητες, στις οποίες είναι μπλεγμένος και αισθάνεται προβληματισμένη, αλλά και αβέβαιη για τη σχέση τους.

Ο Διονύσης πληροφορείται για την κατάσταση του Γράντου, καθώς και για τις περιπέτειες που είχε με τον Σήφη στο Ηράκλειο και υπόσχεται να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εις βάρος τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *