Η Παραλία: Ο Γράντος ζητά την βοήθεια της Υπατίας

 

Η Παραλία: Ο Γράντος ζητά την βοήθεια της Υπατίας

 

Η Παραλία: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Γράντος ζητά την βοήθεια της Υπατίας.

 

Οι γιορτές πλησιάζουν στο χωριό των Ματάλων και ένα μεγάλο χίπικο πάρτι ετοιμάζεται στο Mermaid Café.

 

Ο Διονύσης δυσκολεύεται να επιστρέψει στην καθημερινότητά του και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που προκύπτουν στις υποθέσεις του.Η Παραλία: Ο Γράντος ζητά την βοήθεια της Υπατίας

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο στη Μάνη: «Δε της άφησε τίποτα»

Οι ιατρικές επισκέψεις της Υπατίας μαζί με τον Χάρι στα γειτονικά χωριά φτιάχνουν τη διάθεση της Υπατίας, καθώς της δίνουν σκοπό, λόγο και δύναμη. Μια ξαφνική αδιαθεσία της Κερασίας ανησυχεί τον Γράντο σχετικά με την υγεία της και ζητάει τη βοήθεια της Υπατίας.

Τα ηνία της επιχείρησης Αρχοντάκη έχουν περάσει στα χέρια του νεότερου μέλους της οικογένειας, τον Παύλο, ο οποίος αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις. Ο Γράντος και η Κερασία λαμβάνουν χαρμόσυνα νέα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία: Μεγάλη εταιρεία παραγωγής αγόρασε τα διεθνή δικαιώματα

Ωστόσο, ο Γράντος, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τις σκοτεινές δουλειές που εκτελεί για λογαριασμό του Διονύση, έρχεται σε έντονη ρήξη μαζί του.

Παράλληλα, η Νικολίνα αναλαμβάνει να προστατέψει την οικογένειά της και παροτρύνει τον Διονύση να μην αμελεί τις υποχρεώσεις του ως επικεφαλής της οικογένειας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *