Σασμός Spoiler: Βαριά άρρωστος ο μικρός Πετρής

Άρρωστο θα δούμε τον μικρό Πετρή, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Μόλις η βεντέτα ξεσπάσει, ο Σταύρος θα πάρει το παιδί και θα εξαφανιστεί. Φόβος του είναι πως το μωρό θα είναι το επόμενο θύμα αυτού του πολέμου και για να το προστατεύσει, πρέπει να το πάρει μακριά από την Κρήτη!

Οι Βρουλάκηδες βρίσκονται σε πανικό. Η Αργυρώ λυγίζει και ξεσπά σε κλάματα, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως το παιδάκι της δεν είναι στην αγκαλιά της. Ο Σταύρος έχει αποκοπεί και ζει απομονωμένα με τον γιο του, χωρίς να δίνει σημεία ζωής.

Οι μέρες περνούν και ο μικρός Πετρής αρρωσταίνει βαριά, στη σειρά Σασμός. Ο Βαγγέλης, ο οποίος γνωρίζει την αλήθεια, παρακαλά τον αδελφό του να πάνε το μωρό άμεσα στο νοσοκομείο.

Ο Σταύρος, φοβισμένος πως θα πάει φυλακή για απαγωγή, του ξεκαθαρίζει πως ο μικρός Πετρής θα μείνει μαζί του. Το παιδί, όμως, είναι άρρωστο και η κατάστασή του χειροτερεύει διαρκώς.

Πώς θα εξελιχθεί αυτή η περιπέτεια; Θα έχει αίσιο τέλος, ή ο μικρός Πετρής θα κινδυνεύσει; Η Αργυρώ τρελαίνεται στην σκέψη πως ο γιος της θα πάθει κάτι κακό..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *