Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή επιτίθεται στην Αριάδνη και την στέλνει στο νοσοκομείο

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή επιτίθεται στην Αριάδνη και την στέλνει στο νοσοκομείο

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αρετή επιτίθεται στην Αριάδνη και την στέλνει στο νοσοκομείο.

 

Ο κακός χαμός θα γίνει πάλι στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, καθώς για ακόμη μία φορά η Αρετή με τον εκρηκτικό χαρακτήρα και τον «κακό» αυθορμητισμό που την διακατέχει, τα κάνει όλα μαντάρα με… την κόρη του Στάθη.

 

Δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Στάθης και η Ιουλία θα εντοπίσουν και θα πάρουν πίσω την κόρη τους στην Μάνη, και η νεαρή Αριάδνη θα μείνει στην αρχή στο σπίτι του πατέρα της, κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο από την Αρετή.Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή επιτίθεται στην Αριάδνη και την στέλνει στο νοσοκομείο

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Μυρτάλη πετά τον Αλέξη στο δρόμο: «Σε σιχάθηκα»

Δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Στάθης και η Ιουλία θα εντοπίσουν και θα πάρουν πίσω την κόρη τους στην Μάνη, και η νεαρή Αριάδνη θα μείνει στην αρχή στο σπίτι του πατέρα της, κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο από την Αρετή.

Δεν γνωρίζει πως είναι κόρη του και αμέσως σπεύσει να βγάλει συμπέρασμα πως είναι η νέα ερωμένη του και πως ο Στάθης τα έχει μία πιτσιρίκα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω Ανακαλύπτει Πως Ο Άντρας Της Είχε Ερωμένη

Δεν θα αργήσει όμως η ώρα που όλος ο κόσμος της θα διαλυθεί όταν ανακαλύψει την αλήθεια…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *