Σασμός Επεισόδιο 23: Ο Αστέρης αποκαλύπτει στην Αργυρώ ότι η Στέλλα είναι έγκυος!

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σειρά Σασμός που προβάλλεται στον ALFAΤι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη σειρά Σασμός που προβάλλεται στον ALFA

Σασμός Επεισόδιο 23: Ο Αστέρης αποκαλύπτει στην Αργυρώ ότι η Στέλλα είναι έγκυος!

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha Σασμός επεισόδιο 22 είδαμε:

Η Αργυρώ και ο Αστέρης ζουν τον απελπισμένο έρωτά τους, αλλά το μυστικό τους θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν περιμένουν. Η Σοφία αναλαμβάνει δράση και αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Στέλλας στον Αστέρη, που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η Θοδώρα ορκίζεται να εκδικηθεί τον Πέτρο, την ώρα που οι γονείς της προετοιμάζουν τους αρραβώνες της με τον Γιώργο. Μια ιστορία από το παρελθόν βαραίνει τους ώμους της γιαγιάς Ειρήνης, που αναζητά την εξιλέωση. Ένας αδιέξοδος έρωτας, μία τραγική ιστορία αγάπης και ένας ξεχασμένος τάφος έρχονται να αποδείξουν ότι το παρελθόν είναι πολύ βαρύ για να ξεχαστεί…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Όλο το καφενείο κοροϊδεύει τον Κουράκο

Επεισόδιο 23:
Η συνάντηση του Μαθιού με τον Πέτρο τελειώνει ειρηνικά. Ο Πέτρος κι η Μαρίνα όμως φοβούνται ακόμα. Η Στέλλα ζητάει εξηγήσεις από την μητέρα της για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της στον Αστέρη. Η ίδια δεν ξέρει αν θα κρατήσει το παιδί.

Η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη κλονίζεται λόγω της συμπεριφοράς του Αστέρη. Η Αργυρώ πιέζει να μάθει τι έχει συμβεί. Η Καλλιόπη βρίσκει την Βασιλική και την νουθετεί να αραιώσει τις επισκέψεις του Μαθιού στο σπίτι της. Η Βασιλική σκέφτεται ότι η Καλλιόπη έχει δίκιο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Πως συνδέεται ο ρόλος της Καλλιόπης με του Δημήτρη Αλεξανδρή;

Ο Αντώνης με την Ντίνα κανονίζουν να πάνε εκδρομή. Ο Γιώργης δίνει λόγο με τη Θοδώρα και το γιορτάζουν με όλη την οικογένεια σε ένα δείπνο, όμως κάτι απρόβλεπτο χαλάει τη βραδιά.Ο Αστέρης αποκαλύπτει στην Αργυρώ ότι η Στέλλα είναι έγκυος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *