Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια : 1 , 2 ,3, 4

 

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια : 1 , 2 ,3, 4

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια:1 , 2 ,3, 4 . Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: 1 , 2

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 1- 2 στις 29/9/2023

Επεισόδιο 1 – 2

1950, Κρυοπηγή Θράκης. Η οικογένεια Πολύζου αρραβωνιάζει τη μεγαλύτερη κόρη, τη Μαρίκα. Η χαρά της οικογένειας, όμως, τελειώνει απότομα όταν η περίθαλψη ενός νεαρού αντάρτη οδηγεί στην εξορία τον πατέρα και η μητέρα αρρωσταίνει βαριά από τον καημό της.

Πριν πεθάνει, ορκίζει την Μαρίκα να μην χωρίσει ποτέ από τις αδελφές της, τη Βασιλική, τη Φρόσω και τη Δεσποινιώ. Η φτώχεια, όμως, τις αναγκάζει να μετακομίσουν στην Αθήνα ως ψυχοκόρες σε εύπορες οικογένειες, υπό έναν όρο: να πάνε όλες στο ίδιο σπίτι.

Φτάνοντας στην Αθήνα, οι τέσσερις αδερφές χωρίζονται και οδηγούνται στα σπίτια που η συγχωριανή τους Βικτωρία κανόνισε να πάνε ως ψυχοκόρες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική πιάνει στα πράσα τον Φίλιππο με την Αριάδνη

Στην Αθήνα, η Μαρίκα κι η Δεσποινιώ καταλήγουν στην οικία του βιομηχάνου Κοσμά Κοτρώτση και της ιδιόρρυθμης συζύγου του, Νέλλας, η Βασιλική στην οικία του πολιτικού Ευάγγελου Αρδίτη και της φεμινίστριας κόρης του Μάγιας, ενώ η Φρόσω τυχαίνει θερμής υποδοχής στο σπίτι του μεγαλογαιοκτήμονα Ηλία Νάτση έξω από την Τρίπολη από τη γυναίκα του την Ευανθία, που προσπαθεί να κάνει παιδί.

 

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 3- 4 στις 1/10/2023

Επεισόδιο 3 – 4

Η Μαρίκα και η Δεσποινιώ μαθαίνουν το πρωτόκολλο του νοικοκυριού από την Αρχοντούλα την οικονόμο και την παλιά ψυχοκόρη Όλγα, αλλά σύντομα η Μαρίκα βλέπει τη σκληρή πλευρά της Νέλλας που γίνεται σαδιστική, όταν η απόπειρά της να μάθει νέα για τις αδερφές της αποτυγχάνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βιολέτα σπέρνει την διχόνοια στην Μάνη

Η Μάγια βάζει προσωπικό στοίχημα την μόρφωση της Βασιλικής, καθώς αυτό φαίνεται να της ανοίγει την πόρτα της πολιτικής ως εκπρόσωπο του γυναικείου κινήματος, με τον σύζυγο της Παύλο να είναι καυστικά επικριτικός τόσο απέναντι στη Μάγια όσο και στη Βασιλική.

Η Φρόσω μετά και την ευλογία του παπά, δέχεται την επίσκεψη του Νάτση στο δωμάτιό της. Μετά την προδοσία της Όλγας, η Μαρίκα τιμωρείται σκληρά από τη Νέλλα.

Ο Κοσμάς Κοτρώτσης γοητεύεται από την ομορφιά της Δεσποινιώς και η σύζυγός του θορυβείται. Η Φρόσω προσπαθεί να συνέλθει τόσο από τον βιασμό όσο και από την συνειδητοποίηση ότι όλα γίνονται εν γνώσει της Ευανθίας.

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *