Έρωτας Φυγάς: Ο Φάνης λέει τα πάντα στην Ευγενία και καταρρέει

 

Έρωτας Φυγάς: Ο Φάνης λέει τα πάντα στην Ευγενία και καταρρέει

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Φάνης λέει τα πάντα στην Ευγενία και καταρρέει.

 

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Μάρκος δεν είναι πια στη ζωή.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, η Ευγενία είναι απαρηγόρητη και ο μόνος που έχει κοντά της για να της σταθεί είναι ο Φάνης, ο οποίος τρέφει αισθήματα για εκείνη.

Η Ευγενία, μπορεί να είχε έναν επεισοδιακό γάμο με τον Μάρκο αλλά τον αγάπησε μέσα από τα βάθη της ψυχής της και ό,τι έκανε, ήταν ακριβώς γιατί δεν άντεχε να τον χάσει. Τώρα όμως ο χαμός του είναι παντοτινός.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μαθιός και Βασιλική χωρίζουν

Ωστόσο, μετά από όσα έχουν συμβεί έχει μείνει ολομόναχη με τον γιο της, τον Στέφανο.

Ο μόνος που είναι δίπλα της σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι ο Φάνης, ο οποίος ούτως ή άλλως ήταν ο μόνος που την υπερασπιζόταν όταν η γυναίκα βρισκόταν στη μέση του κυκλώνα. Οι δυο τους λοιπόν μετά το τραγικό περιστατικό θα έρθουν ακόμα πιο κοντά.

Ωστόσο, ο Φάνης φαίνεται να διστάζει να προχωρήσει μαζί της σε μία σχέση παρόλο που και εκείνη έχει αρχίσει να τρέφει αισθήματα για εκείνον. Η Ευγενία, δεν καταλαβαίνει τη στάση του και ζητάει να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Σ’ αγαπάω. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου αλλά δεν έχω το δικαίωμα να το λέω γιατί θα σε κάνω δυστυχισμένη. Και αυτό είναι κάτι που απεύχομαι” της εξομολογείται. Εκείνη δεν καταλαβαίνει και κάποια στιγμή που το παίρνει απόφαση ότι οι δυο τους δεν έχουν μέλλον ο Φάνης με τον φόβο μήπως την χάσει της αποκαλύπτει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ζάχος Κυρα Μάρω – Ο Έντονος Καυγάς Και Η Αφορμή

Είμαι ο αδερφός του Ιάσωνα. Είχα έρθει με σχέδιο για να τον καταστρέψω και να πάρω εκδίκηση. Δεν ήξερα όμως ότι θα βρεθείς στον δρόμο μου και θα σε ερωτευτώ. Γι’ αυτό σε έδιωχνα μακριά μου“.

Η Ευγενία μένει άφωνη με τα όσα ακούει και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την κατάσταση.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *