Σασμός: Έτσι έρχονται κοντά Χρήστος – Στέλλα

 

Σασμός: Έτσι έρχονται κοντά Χρήστος – Στέλλα

Σασμός: Έτσι έρχονται κοντά Χρήστος – Στέλλα

 

Χρήστος Γιακωβάκης και Στέλλα θα έρθουν κοντά, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός, ωστόσο η σχέση τους θα περάσει από 40 κύματα.

Ο νέος εισαγγελέας, κατά τη διάρκεια της ημέρας κάνει ένα διάλειμμα για να δει τον «φίλο» του, Λουκά, έναν άστεγο άντρα που γνώρισε τυχαία στον δρόμο, με το σκυλάκι του τον Βιτσέντζο, στους οποίους και θέλει να προσφέρει μια καλύτερη ζωή.

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν, όταν η Στέλλα του μιλήσει για τις δομές που θα διαθέσει υπέρ των αδυνάτων, εντυπωσιάζεται από της μεγάλη της καρδιά κι αυτό θα αποτελέσει την αφορμή να έρθουν πιο κοντά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Μου φέρθηκε σαν σκουπίδι, μου απαγόρευσε να…»

Σε κάποια συζήτησή τους, ο Χρήστος θα αποφασίσει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα και θα της πει, όπως διαβάζουμε στο youweekly και το Tv24: «Μαζί θα φύγουμε.

Σκέφτηκα αυτή τη φορά να μην τα πούμε εδώ. Προτείνω για αλλαγή να μιλήσουμε πίνοντας ένα κρασί. Τι λέτε;»

Ωστόσο, η Στέλλα θα αρνηθεί καθώς θα του εξηγήσει ότι έχει κανονίσει και η απογοήτευση στο πρόσωπό του δεν θα κρυφτεί. Λίγο αργότερα, η δικηγόρος μπαίνει σε δεύτερες σκέψεις και λέει στην Θοδώρα.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης καταρρέει – Ηγουμένη και Κασσιανή συγκρούονται

«Μήπως να κάνω εγώ το επόμενο βήμα;» όμως εκείνη της προτείνει να περιμένε.

Όμως, ο Χρήστος θα απογοητευτεί πολύ και δεν θα μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, ωστόσο από άμυνα στην επόμενη συνάντησή του με την Στέλλα θα βγάλει και πάλι το σκληρό του πρόσωπο…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *