Σασμός: Η Βασιλική σε ψυχιατρική κλινική

 

Σασμός: Η Βασιλική σε ψυχιατρική κλινική

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Βασιλική θα βρεθεί σε ψυχιατρική κλινική.

 

Ο Νικηφόρος θα μάθει ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας και παρόλο που στην αρχή θα κρατήσει τις αποστάσεις του από τον Μαθιό και τη Βασιλική που δεν του είχαν αποκαλύψει την αλήθεια νωρίτερα, τελικά θα έρθει κοντά τους.

Θα δεχτεί πως ο Μαθιός ήθελε απλά να σώσει τη μητέρα του από τα χέρια του σκληρού Στεφανή και δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα γίνουν όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Ομως, όπως λέει ο λαός, η χαρά δεν κρατάει για πάντα. Πόσω μάλλον στην Ανω Ποριά που η βεντέτα ακόμα δεν έχει κοπάσει.

Στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου θα δούμε λοιπόν τον γιο της Βασιλικής και του Μαθιού, μετά την έλευση του Αντρέα, να θέλει να προστατεύσει την οικογένειά του.

Ο Μαθιός δεν θα τον αφήσει να κάνει βήμα, καθώς ξέρει πόσο επικίνδυνος είναι ο Αντρέας Βρουλάκης, όμως ο Νικηφόρος ενώ στην αρχή θα δώσει τον λόγο του στον πατέρα του ότι δεν θα κάνει κάτι που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον εχθρό τους, δεν θα κάνει τελικά πίσω όταν μάθει κατά λάθος πως για τον χαμό του παππού του, Βασίλη, φταίει ο Παύλος Βρουλάκης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Οι τύψεις τρώνε Ιουλία και Μαρίνα

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, για την ακρίβεια θα ακούσει τον Αντρέα να λέει στην Καλλιόπη πως ο ξάδελφός του είναι υπεύθυνος για το αίμα του συζύγου της που χύθηκε μέσα στη φυλακή και θα νιώσει πως πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Τα λόγια του Αντρέα φυσικά δεν ευσταθούν, ωστόσο θα είναι αρκετά για να πάρει ένα όπλο και να πάει να βρει τον Παύλο. «Κάποιος θα πρέπει να τιμήσει το αίμα του Βασίλη Σταματάκη, έστω και αργά», θα πει και θα ψάξει σε όλο το χωριό για να τον βρει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ο Κώστας ξαναχτυπά: «Εάν κάποιος αγγίξει την Άσπα…»

Ο Παύλος μαζί με τον Λάζαρο θα είναι στο καφενείο απολαμβάνοντας τον καφέ τους και ούτε για μια στιγμή δεν θα σκεφτούν την εξέλιξη που θα έχει η βόλτα τους στο μαγαζί του Παντελή και της Αννας.

Ο Νικηφόρος μόνος του, με όπλο στα χέρια, θα βρεθεί μπροστά τους και μόνο όταν ρωτήσει τον Παύλο «Εσύ ρε είχες το θράσος να σκοτώσεις τον παππού μου; Τόσο άντρας είσαι τελικά;», θα καταλάβουν οι άλλοι θαμώνες του καφενείου τι πάει να κάνει. Η αρνητική απάντηση του Παύλου δεν θα του είναι αρκετή και χωρίς να χάσει χρόνο θα τον πυροβολήσει.

Η σφαίρα δεν θα βρει τον Παύλο και μοιραία θα προσπαθήσει να πυροβολήσει ξανά. Ο Λάζαρος όμως για να τον προλάβει τον πυροβολεί πιο γρήγορα και ο νεαρός άντρας πέφτει κάτω.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η Βασιλική καταλήγει σε ψυχιατρική κλινική.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *