Η Prime Time ξεκινάει επίσημα και η «Μάγισσα» αλλάζει τον χάρτη

 

Η Prime Time ξεκινάει επίσημα και η «Μάγισσα» αλλάζει τον χάρτη

Η Prime Time ξεκινάει επίσημα και η «Μάγισσα» αλλάζει τον χάρτη

 

Λίγα 24-ώρα απέμειναν πια για την… καθολική έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν στην μυθοπλασία, με όλα τα κανάλια να παίζουν παράλληλα και απέναντι με νέο πρόγραμμα.

 

Οι «Πανθέοι» του ΣΚΑΙ έκαναν πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα, και «χτίζουν» το δικό τους κοινό, κάτι που επίσης θα ανακατέψει την τράπουλα σε σχέση με πέρσι, ο «Έρωτας Φυγάς» ολοκληρώνει την πρώτη του εβδομάδα στον αέρα στη ζώνη των 20:00 όπου πάει εξαιρετικά, η ΕΡΤ κινείται στο δικό της μήκος κύματος, με την επιτυχημένη «Παραλία» και όχι μόνο, κι ενώ όλα τα παραπάνω είναι τα πρώτα καλά δείγματα μυθοπλασίας, έρχονται να προστεθούν οι σειρές του MEGA (αρχής γενομένης από την Γη της Ελιάς αύριο Κυριακή), του ALPHA (με τον Σασμό να ξεκινά την Δευτέρα) αλλά και του ΑΝΤ1 (με την Μάγισσα). Οι τρεις τελευταίες σειρές, έρχονται όλες στις 21:00, όπου ήδη βρίσκονται οι «Πανθέοι».

Ο ανταγωνισμός στα καλύτερα του – Η μυθοπλασία στα «πάνω» της

Όλα τα κανάλια μπαίνουν στην αρένα λοιπόν, και με απλά μαθηματικά η πίτα και το μερίδιο από αυτή συρρικνώνεται, καθώς τέσσερις σειρές (Πανθέοι, Σασμός, Γη Ελιάς, Μάγισσα) και ένα ριάλιτι (Η Φάρμα του STAR) θα παλέψουν για μια… θέση στον ήλιο (της τηλεθέασης), όπως ο τίτλος της ομώνυμης ταινίας του 1951 με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 69 , 70 , 71 , 72

Κι αν ο Σασμός, και η Γη της Ελιάς, έχουν χτίσει ήδη το δικό τους κοινό, καθώς αρχίζουν με τον τρίτο κύκλο τους, για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, οι «Πανθέοι» όπως προείπα, η «Φάρμα» στη θέση του «GNTM» και κυρίως η «Μάγισσα», θα αλλάξουν τον χάρτη της prime time.

 

Τα δεδομένα, στην αφετηρία

Σίγουρα η προσθήκη του Βασίλη Μπισμπίκη στον Σασμό, θα προσθέσει νέο, μεγάλο ενδιαφέρον, σε μια σειρά που όμως ήδη έχει «τραβηχτεί» για να φτάσει στον τρίτο και τελευταίο κύκλο, τον «Επίλογο» όπως τον ονόμασε ο ALPHA, σίγουρα το νέο σενάριο της Βάνας Δημητρίου και οι ιδέες του Ανδρέα Γεωργίου θα φέρουν μια «ανανέωση» στη Γη της Ελιάς, σίγουρα ο «αγρότης» Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα φέρει μια «άλλη» Φάρμα στους δεκτές μας, σίγουρα οι «Πανθέοι» ήρθαν για να μείνουν και να ανθίσουν ξανά την μυθοπλασία στον ΣΚΑΙ, όμως κακά τα ψέμματα, η αναμονή, η αγωνία αν θέλετε του τηλεθεατή για το τι θα δει, αλλά και όλα τα «φώτα», πέφτουν πάνω στην Μάγισσα του ΑΝΤ1. Μαθαίνω μάλιστα, από πολλές πηγές και όχι μόνο μια, ότι κανάλι που πρωταγωνίστησε στην μυθοπλασία την περσινή σεζόν, ρίχνει λοξές ματιές και… ανησυχεί για την Μάγισσα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας φυγάς – Η Μαργέτα ομολογεί: «Ναι εγώ το έκανα»

 

Το μεγάλο στοίχημα του ΑΝΤ1

Αφενός επειδή μιλάμε για μια σειρά εποχής που τοποθετείται χρονικά δυο και όχι έναν αιώνες πριν -άρα πρωτότυπη-, λόγω σεναρίου, φωτογραφίας, και καστ ηθοποιών βέβαια, αλλά αφετέρου γιατί ο ΑΝΤ1, ένα κανάλι ταυτισμένο με την μυθοπλασία, επιστρέφει με την πρώτη πραγματικά δυνατή σειρά, μετά τις Άγριες Μέλισσες, και μετά από μια περσινή σεζόν που όλα πήγαν λάθος, αρχής γενομένης από το ίδιο το πρόγραμμα. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι θέλει να αποφευχθεί φέτος. Στρατηγική δε, η κίνηση, κι ας θεωρείται ρίσκο, να μπει η Μάγισσα στις 21:00 και όχι αργότερα.

Όλες τις παραπάνω σειρές, και το ριάλιτι, έρχονται στη συνέχεια να πλαισιώσουν και άλλες, πριν και μετά, όπως ο Παράδεισος Κυριών στις 20:00, επίσης από Δευτέρα, αλλά και το Ναυάγιο του MEGA, από την άλλη Κυριακή. Προβλέπεται μια πραγματικά δυνατή σεζόν, με εξαιρετικό ενδιαφέρον και συναισθήματα rollercoaster.

Καλή επιτυχία σε όλους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *