Ο παράδεισος των κυριών: Η Στέλλα δηλητηριάζει τη Μιράντα!

Ο παράδεισος των κυριών: Η Στέλλα δηλητηριάζει τη Μιράντα!Η παρουσία της Μιράντας στο σπίτι του Μπουραντά έχει αρχίσει να εξοργίζει για τα καλά τη Στέλλα στη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών.

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο σπίτι της Αμαλίας έχει βάλει στο μάτι τον Χριστόφορο και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον σαγηνεύσει.

Μόνο που εκείνος την απορρίπτει συνεχώς και τη βάζει στη θέση της, με την ίδια να παραμένει απτόητη σε όλη αυτή την απόρριψη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Έτσι και πάθει κάτι η Στέλλα, δεν θα το αντέξω»

Βλέποντας, όμως, τη Μιράντα να έχει έρθει κοντά με τον Χριστόφορο και να έχει αναπτυχθεί μια σχέση εμπιστοσύνης και συμπάθειας ανάμεσά τους, η Στέλλα γίνεται έξαλλη.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, αποφασίζει να βγάλει από τη μέση την Μιράντα με τη Βικτώρια να την έχει εκπαιδεύσει για τα καλά στο πώς να εκτοπίζει κόσμο.

Έτσι, έχοντας στο δωμάτιό της τα χάπια που της έδωσε η Βικτώρια, τα ρίχνει στο φαγητό της Μιράντας.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η κρυφή ταυτότητα του Φάνη ταράζει τους πάντες

Για κακή της τύχη, όμως, η Μιράντα δεν πρόλαβε να φάει και το πιάτο της το πήρε η Ματούλα, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά χάνει τις αισθήσεις της.

Η Στέλλα συνειδητοποιεί ότι δηλητηρίασε την ίδια της τη μητέρα και καλεί ασθενοφόρο για να την πάνε στο νοσοκομείο όπου και χαροπαλεύει

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *