Έρωτας Φυγάς – Εξελίξεις 18/9: «Ευγενία θέλω διαζύγιο»

 

 

Έρωτας Φυγάς – Εξελίξεις 18/9: «Ευγενία θέλω διαζύγιο»

 

Η σειρά «Έρωτας Φυγάς» έκανε πρεμιέρα λίγο νωρίτερα, με διπλό επεισόδιο που μόλις ολοκληρώθηκε. Ο νέος, συγκλονιστικός δεύτερος κύκλος, ξεκίνησε! Τι θα δούμε στον Έρωτα Φυγά, στο νέο επεισόδιο αύριο Δευτέρα 18/9;

 

Έρωτας Φυγάς: Επεισόδιο 3, Δευτέρα 18/9

 

Ο Μάρκος ζητάει από την Ευγενία διαζύγιο και η ίδια πέφτει ακόμα πιο πολύ ψυχολογικά.Έρωτας Φυγάς – Εξελίξεις 18/9: «Ευγενία θέλω διαζύγιο»

Ο Στέφανος και η Νότα προσπαθούν να μεταπείσουν τον Μάρκο με το φόβο ότι η Ευγενία μπορεί να βλάψει όχι μόνο τον εαυτό της, αλλά και το παιδί της. Ο Μάρκος αρνείται να τη συγχωρέσει και το μυαλό του είναι μόνο στην Αλεξάνδρα, στα πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν του Έρωτα Φυγά.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Εφιαλτικές ώρες για την Ιουλία

Αποκαλύπτεται η κομπίνα που έστησε ο Παύλος στον Στρατή και η Φωτεινή βοηθά τη Γεωργία να πάρει πίσω όσα τους έκλεψε ο σύζυγός της.

Ο Παύλος το ανακαλύπτει και η Φωτεινή δε διστάζει να αναμετρηθεί μαζί του στα ίσα. Η προσωρινή κράτηση της Αλεξάνδρας αξιολογείται ενώπιον του δικαστηρίου. Τόσο η δική της σιωπή, όσο και οι προσπάθειες της Νάντιας δεν αρκούν για να της αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Κουμπάρα «έκπληξη» στον γάμο Αστέρη – Αργυρώς

Η Μαργέτα κατόπιν παροτρύνσεως του Μιχάλη, επισκέπτεται την Αλεξάνδρα στη φυλακή και της λέει κάτι που την αιφνιδιάζει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *