Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 65, 66, 67, 68

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 65, 66, 67, 68

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 65, 66, 67, 68

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: Περιλήψεις των επεισοδίων: 65, 66, 67, 68. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Γ’ κύκλο.  Δείτε τα επόμενα επεισόδια από τις 05/2/2024 ως τις 08/2/2024.

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 65, 66, 67, 68

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 65 στις 05/2/2024
Επεισόδιο 65
Δευτέρα

Ο Ανδρέας σοκάρεται όταν μαθαίνει από την Καλλιόπη ότι είναι γιος Σταματάκη, το παιδί του Ρούσσου και της Μαρίας. Την ίδια ώρα ο Παύλος συλλαμβάνεται καθώς το οινοποιείο του Ευθύμη, εντοπίζονται λαθραία όπλα ενώ η επιστροφή της Νάντιας προκαλεί νέα θύελλα στη ζωή του Μαθιού και της Βασιλικής.

Πιεζόμενος από τον εκβιασμό του Θανάση ο Αντρέας χάνει σταδιακά τον έλεγχο και κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Στο μεταξύ η τυχαία συνάντηση με την Αργυρώ αναγκάζει την Βασιλική να τραπεί σε φυγή ανησυχώντας τον Μαθιό που την πιέζει να συμφιλιωθούν αλλά η Αργυρώ είναι ανένδοτη.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 66 στις 06/2/2024
Επεισόδιο 66
Τρίτη

Καθώς ο Μαθιός επιμένει στην ενοχή του Βαγγέλη, ο Χρήστος εξετάζει τον Μανώλη πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στην πραγματικό ένοχο της δολοφονίας του Στεφανή. Η Θοδώρα βλέπει τον Γιώργο και την Εύα να φιλιούνται και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της ενώ η Ξένια δίνει τελικά το στίγμα για το που βρίσκεται η Νάντια.

Έχοντας μάθει την αλήθεια από τον Θανάση ότι ο Ανδρέας οργάνωσε την βομβιστική επίθεση στο σπίτι της Βασιλικής και του Μαθιού, αλλά και την απόπειρα δολοφονίας του η καπετάνισσα μαλακώνει με τον Παύλο και πιέζει τον παπά να μιλήσει στον Αντρέα και να του πει την αλήθεια. Ότι ο πατέρας του είναι ο Ρούσσος και στις φλέβες του κυλάει αίμα Σταματάκηδων.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Ο διοικητής Πάνος Σταματίου είναι βιαστής

Λίγο αργότερα ο Παύλος και ο παπά Μιχάλης, βλέπουν τον Ανδρέα να αποχαιρετά το μικρό Πετρή, σαν να είναι η τελευταία φορά και αρχίζουν να ανησυχούν. Η Καλλιόπη ζητά από τον Ανδρέα να της πει αν εκείνος έδωσε εντολή για τη δολοφονία του άντρα της, Βασίλη.

 

κείνος παραδέχεται ότι ο θάνατος του Βασίλη στη φυλακή ήταν εκδίκηση για το θάνατο του Μάρκου. Εξοργισμένη εκείνη του αποκαλύπτει την αλήθεια για την ταυτότητα του πατέρα του.

“Ο Ρούσσος ήταν ο πραγματικός σου πατέρας και όχι ο Μανούσος. Ο Βασίλης ήταν θείος σου. Αυτόν σκοτώσατε” του λέει. Ένας πυροβολισμός ανατρέπει τα πάντα και οδηγεί στην εξαφάνιση του Αντρέα.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 67 στις 07/2/2024
Επεισόδιο 67
Τετάρτη

Η Εύα και ο αδερφός του Τηλέμαχος ψάχνουν να βρουν τι έχει συμβεί στον Ανδρέα και χάθηκε ενώ ένα άσχημο όνειρο αναστατώνει τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία πιστεύει ότι τον βρήκε κάτι κακό. Η Καλλιόπη που τον είδε τελευταία στους δικούς της παραδέχεται την συνάντησή τους αλλά ορκίζεται ότι δεν τον πείραξε.

Η Θοδώρα προσπαθεί να ξεπεράσει την θλίψη της για την σχέση του Γιώργου και της Εύας με τη βοήθεια της Στέλλας. Ο Γιώργος ωστόσο μοιάζει να βρίσκεται στην ίδια φάση με εκείνη. Παράλληλα, ο Αστέρης και ο Μαθιός κάνουν ακόμα μία προσπάθεια να τα βρουν η Βασιλική με την Αργυρώ.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 100.101,102,103,104

Το χάσμα μεταξύ τους ωστόσο μοιάζει να είναι πολύ μεγάλο. Ο Παύλος εξαγριωμένος από τις αποκαλύψεις του Μάθιου για την πρόταση που του έκανε η Εύα, την προειδοποιεί για τελευταία φορά. Η κίνηση του αυτή θα γίνει όμως αντιληπτή από την Βασιλική και τα πράγματα θα περιπλακούν.

Η Θοδώρα αποφασίζει να μιλήσει στον Γιώργο ο οποίος φαίνεται να μην μπορεί να την ξεπεράσει όσο κι αν προσπαθεί. Ο δρόμος ωστόσο της επανασύνδεσης δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 68 στις 08/2/2024
Επεισόδιο 68
Πέμπτη

Η αποκάλυψη του μυστικού για την πατρότητα του Ανδρέα φέρνει σε σύγκρουση τη γιαγιά Ειρήνη με τη Μαρίνα ενώ η Αργυρώ μετά την συζήτηση με τη μάνα της προσπαθεί να διαχειριστεί όσα έμαθε για τον Ανδρέα.

Η κλήτευση της Νάντιας από τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη προκειμένου να καταθέσει όσα ξέρει για τον Φαρμάκη προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα σε όλους. Όμως και η ίδια έρχεται αντιμέτωπη με πολλές αποκαλύψεις που την αφορούν.

Το ένστικτο του Χρήστου για τις παράνομες ενέργειες του οινοποιείου αποδεικνύεται σωστό. Η έρευνα της αστυνομίας αποκαλύπτει το κρυμμένο οπλοστάσιο και ο Παύλος οδηγείται στο τμήμα.

Ο Τηλέμαχος συνεχίζει να ψάχνει τον αδερφό του ενώ πιστεύει όλο και πιο βαθιά ότι ευθύνονται οι Σταματάκηδες, για την εξαφάνιση του. Ο Παύλος κρατούμενος, είναι ανήσυχος για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Η επίσκεψη όμως του Μαθιού και της Καλλιόπης του προκαλεί ανακούφιση.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *