Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει φυλακή στα νέα επεισόδια

 

 

Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει φυλακή στα νέα επεισόδια

 

Περιπέτειες με την φυλακή θα έχει μια ηρωίδα στα νέα επεισόδια της σειράς Γη της Ελιάς, κάτι που θα φέρει μεγάλη ανησυχία κι αναστάτωση.Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει φυλακή στα νέα επεισόδια

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε στο φινάλε του β’ κύκλου, η Αθηνά έψαχνε απεγνωσμένα την μητέρα της, Μαρία και πήγε μέχρι και στο σπίτι της στο Σούνιο για να την βρει, όμως τζίφος.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε αλλά και με το trailer που έχει κυκλοφορήσει, ο λόγος που δεν μπορεί πουθενά να την βρει, είναι γιατί βρίσκεται πίσω από τα σίδερα, κάτι για το οποίο ευθύνεται ο τζόγος.Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει φυλακή στα νέα επεισόδια

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το αμαρτωλό παρελθόν του Ανδρέα έρχεται στο φως

Η Μαρία είχε μπλέξει με μια παράνομη ομάδα που γνώρισε μέσα από το Internet και μαζευόντουσαν συνέχεια σε ένα κρυφό μέρος να παίξουν. Όμως, κάποιος τους κάρφωσε κι έτσι κατέληξαν όλοι στο αυτόφωρο.

Μόλις το μαθαίνει η Αθηνά, σοκάρεται και προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να βγάλει την Μαρία από την φυλακή, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια τη σειράς Γη της Ελιάς.

Τελικά το καταφέρνει, όμως η αντίδρασή της δεν θα αρέσει καθόλου στην μητέρα της, μιας και γίνεται έξαλλη με όσα κάνει τον τελευταίο καιρό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος και η Μαρίνα ξανά μαζί

Θα προσπαθήσει να την πείσει να έρθει μαζί της στην Μάνη, όμως η Μαρία θα είναι ανένδοτη στο να αφήσει το σπίτι της στο Σούνιο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *